Eğer tarih tekrar ederse kendini ilaç ve gıda sonrasında faiz indirimi : gymo lar ve araç hisseleriparayı koyacak yer bulamayız
ama nerdeeee
Eğer tarih tekrar ederse kendini ilaç ve gıda sonrasında faiz indirimi : gymo lar ve araç hisseleriparayı koyacak yer bulamayız
ama nerdeeee
yarın gediğün küçük orta hisse fonu gemere eksi 5 falan yazarsa , tekrardan biriktirmeye başlayabilirim... viopta shortla mışlar mıdır acaba sanmam ... pandemi döneminde yüzde elli küsürat değer kaybetmişti fön... shortlasalardı o kadar değer kaybı olmazdı ... demek ki shört alışkanlıkları yok diyebilir miyiz
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
TKF %-3,8778
Endeks ile neredeyse birebir aynı oranda düşmüş.
GBC %0,7575
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Günaydın dostlar. Fonlara bir giriş yaptım, her zamanki gibi tufana yakalandım :D
NNF gerçekten güzel duruş sergiledi bir haftadır.
MAC hızlı başladı, daha hızlı düştü.
TCD belki bu sıcak günlerde hızlı aksiyon alabilir mi demiştim ancak o da MAC kadar dağıldı neredeyse 1 haftada.
Benim en çok ilgimi çeken TTE nin sağlam duruşu oldu. Elimde uzun zamandır vardı aslında ama iki katı kadar ekleme yaptım ve ilginç şekilde dünkü geçen hafta başlayan dalgadan da, dünkü kırımdan da oldukça az hasarla çıktı. Belki bunun en büyük sebebi alış ortalamasının düşük olmasıdır bilmiyorum ancak yine de ben iyi yönetildiğini düşünüyorum şu ana kadar. Tabii ki son derece kısıtlı deneyimim ile zira elimdeki en uzun fon bu ve sadece 2 aya yakındır tutuyorum elimde.
IPB:%-0,0606 Malesef yazmamis, ama umutluyum bundan takibe devam.
Zamaninda IPB portfoyunde var diye ULUSE hissesi dikkatimi cekmisti, o zaman inceleyip az birsey almis idim, IPB hisseyi erkenden satti ama ben satmadim. Sadece iki yilda ULUSE 7 katina kadar cikti ve hep erkenden satan ben, inanilmaz birkarla o hisseyi satabildim, sans. Bu da oyle bir animdir IPB den kalan.
IPB de sıfıra yakın getirmiş. NNF ve IPB işini iyi yapıyor.
Güncel olarak müdahale yapıyorlar gibi duruyor.
Yer İmleri