Sayfa 591/1006 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Aktif rasyo hesabında revizyon yapılmış;

https://www.bloomberght.com/bddk-akt...-yapti-2267293

Yorumlayabilecek var mıdır?
    Eskiden kredi hesabına dahil edilmeyen bankalar arası kredileri kredi hesabına almış.
    Yani banka sağa sola daha az kredi versede rasyoyu tutturup cezadan kurtulacak.

Bu aktif rasyo kökten düzeltilmedikçe mevduttan bir şey beklemiyorum.
    Banka mevduata yüksek faiz verecek sonra topladığı bu parayı rasyoyu tutturmak için kredi vermekle uğraşacak.Kim alır bu devirde yüksek faizli krediyi.
    Banka kredi veremezse aktif rasyo cezasına çarptırılacak.

2. Bu haber bankalar için iyimi arkadaşlar

3.  Alıntı Originally Posted by batizzez Yazıyı Oku
    Bu haber bankalar için iyimi arkadaşlar
    Önemsiz derecede az iyi Vatandaştan çok, bankalar arası işleri ilgilendiriyor.

4. Paramın 3/2 siyle müzmin mevduatçılıktan çıktım.
    Döviz, gr altın, trend takibi gibi uygulamayla %2- 3 arası aylık gelir yakaladım. 3 aydır böyleyim. Grafik, indikatör çalıştım. Hangisi ne işe yarıyor gibi. 10 bin TL ile de banka üzerinden tecrübe için al sat yapmaya çalıştım. Bazen kazandı bazen kaybetti. Fakat para hâlâ 10 bin . Yalnız iyi bir tecrübe oldu. Hatta kontrollü heyecan bile iyi geldi. Yine hergün yeni bir şey öğrendim.
    Fayıs işi zor bundan sonra. Bu dalgalı havada en az %30 faiz ancak ateşi düşürür bence yatırm tavsiyesi değildir.
    Saygılar

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Mart gibi sert hareketler olursa ve faiz artışı da olmazsa yine aynı senaryolara hazırlanmak mi gerekir... endişe endeksi %20 yapmış

6. Ben yarın teldeki paramın beşte biri ile vakıfbank hissesi alacağım bankaları beklemekten usandım borsa ucuzken atayım kenara, 10 yıl önce vakıfbank 4 liraydı hala 4 lira bedava şu ara bankalar.

7. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8. yeni rekabetçi rekorlar geliyor

Sayfa 591/1006 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •