Sayfa 573/803 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon
Arama sonucu : 6419 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. görüyorsunuz teknik tırtladı tıssss yok ,orada başarılı olamayıonca eğitimciliğe soyunup onada son son vermiş ülkemiz adına ne büyük kayıppppppppp allah yar ve yardımcımız olsun
    neyse durum anladık artık yazmaya gerek kalmadı sanırım durum forumdaşlar tarafından yeterince anlaşıldı

2. arkadaşlar şimdi size çok can alıcı bir bilgi vereceğim,teknik açısından bakın teknikçilik ne kadar anlamsız olduğunu bu gün burada görmüş oldunuz nasılmı izah edeyim hak verin yada vermeyin ,
    şimdi bu teknikçi sabahtan beri burada hepimize laf yetirştirmeye çalışıyor ,halbuki bizimle didişeceğine boşuna zaman kaybedeceğine kağıtlar sürekli bir aşağı bir yukarı ayran gibi çalkalanıp duruyor neden bu durumu değerlendirip parasına para katmıyorda burada boşu boşuna çene çalıyor ,ne kadar boş insan olduğunun bundan daha güzel ispatı olabilirmi insan bu kadar parayı bırakıp burda laf ebeliği yaparmı madem biliyorsun buyur parayı biç ,yok ille çene yapacak çünkü mürit olmuşşşşşş ,çıkamıyor inanmış bir kere ama göremiyor müritlikte böyledir işte şıh bir kere inandırmış artık ne söylense boş beyin gitmişşş iş bitmiştir ,bunca yazıyı belki faydası olur diye yazdık ama nafile
    ama kağıt düşerse burada bitip ötecektir orası kesin nereden biliyorum falmı baktın derseniz hayır falla değil yılların tecrübesiyle bu kanıya varmışım hep aynı şaşmaz vıdı vıd vıdı parayı bul yok çeneden fırsat bulamaz vıdı vıdı ,işte size canlı örnek bu günkü durum

3. falcı ne der,tutarmı tutmazmı bilemem,ancak kişisel olarak ben endekse bakarım.eğer 800-1100 arası bir beklentim varsa,allami cihan olsa hiçbir hisseye bakmam...haa 5 tavan 10 tavan olan hisseler çıkar elbet "bana ne " der geçerim.
    800-1100 nereden çıktı diyebilirsiniz..indikatörler çevrenizdir,işsizliktir,enflasyondur...onlar en iyi indikatördür...

4.  Alıntı Originally Posted by zalim123 Yazıyı Oku
    falcı ne der,tutarmı tutmazmı bilemem,ancak kişisel olarak ben endekse bakarım.eğer 800-1100 arası bir beklentim varsa,allami cihan olsa hiçbir hisseye bakmam...haa 5 tavan 10 tavan olan hisseler çıkar elbet "bana ne " der geçerim.
    800-1100 nereden çıktı diyebilirsiniz..indikatörler çevrenizdir,işsizliktir,enflasyondur...onlar en iyi indikatördür...
    eyvallah elle tutulur bir bilgi var içeriğinde ,kim itiraz eder azda olsa bilgi kırıntısıda olsa doğruya , ortada bir yığın konjöktürden kaynaklanan sorun var
    azarbaycan ,ırak,suriye hatta iran ,abd seçimleri enflasyon ,işsizlik pandemi akdeniz,kıbrıs,libya ,idlip ,terör daha niceleri gel şimdi bunlara çizgiler çizerek yön belirle ne mantıktır yahu bilemezsinki hangisi hangi anda nasıl ağırlık merkezine oturacak gerçek budur bunları görebilen durumu doğru yönetebilip yön tayin eden beyinler kazanır yoksa teknikmiş temelmiş boş işler alemin bir çarkı var oda gerçeklerdir ,dönen çarka kendini kaptırmıyorsan ezilmekten kurtulabiliyorsan teknikte temelde odur

5. THE MIRI STRATEGIC EMERGING MARKETS FUND LP muhtemelen boşalttı bugün.13 lerden aldığı 500 bin lotu neden 20 üstü satmadı acaba?

Takastaki yapay güzellik(Citi-Deutche) bozulmasın diye kimbilir diğer hesaplardaki mallar temizlensin önce diye mi...

Yabancı falan deyip durmayan kürekle girişirim valla))Yabancı fonlar onca dev hissede temettü verimi %15 lere çıkmış fk lar 3-4 vs mal çıksın almasın gelsin bunu alsın...Kaç kez yazdık holding ve çevresinin yurtdışı hesapları bunlar,tabii ki dışardan alınan mallar Citi Deutche takasında tutulur,Bist de yabancı payı %60 falan derler ya bunun gerçek yabancı oaranı aslında %20-30 lardır.2 masa 1 sandalye çöp hisselerin takasında bile Citi Deutche vardır...Neyse

Daha önceleri yazmıştım olası senaryo neler olabilir diye.Geçen yıl 4 lerden topladıkları malı (Citi) 7-8 lerden sıfırladılar şimdi de aynısı oluyor gibi....Operasyon tahtası sonuçta.

6.  Alıntı Originally Posted by Anatolien Yazıyı Oku
    THE MIRI STRATEGIC EMERGING MARKETS FUND LP muhtemelen boşalttı bugün.13 lerden aldığı 500 bin lotu neden 20 üstü satmadı acaba?

Takastaki yapay güzellik(Citi-Deutche) bozulmasın diye kimbilir diğer hesaplardaki mallar temizlensin önce diye mi...

Yabancı falan deyip durmayan kürekle girişirim valla))Yabancı fonlar onca dev hissede temettü verimi %15 lere çıkmış fk lar 3-4 vs mal çıksın almasın gelsin bunu alsın...Kaç kez yazdık holding ve çevresinin yurtdışı hesapları bunlar,tabii ki dışardan alınan mallar Citi Deutche takasında tutulur,Bist de yabancı payı %60 falan derler ya bunun gerçek yabancı oaranı aslında %20-30 lardır.2 masa 1 sandalye çöp hisselerin takasında bile Citi Deutche vardır...Neyse

Daha önceleri yazmıştım olası senaryo neler olabilir diye.Geçen yıl 4 lerden topladıkları malı (Citi) 7-8 lerden sıfırladılar şimdi de aynısı oluyor gibi....Operasyon tahtası sonuçta.

Sayın Anatolien@
    bu takas işine bir türlü aklım ermedi gitti kim yerli kim yabancı kimin nerede kaç hesabı var üstelikte iki gün sonra netleşen bir durum söz konusu çık işin içinden çıkabilirsen, oyüzden ben ara sıra bakarım pek not almadığım için bir sonraki durumu netleştirmem aklımda kaldığı kadarıyla ,hafıza yordamyıyla değerlendirbiliyorum oda hiç sağlıklı olmuyor sadece bir üstün körü bakış ,ancak sizin bu konuda üstün bilgi ve yöntemlerinizin olduğunu çeşitli forumlardaki yazılarınızdan biliyorum bunu nasıl yaptığınızı öğrenmeye çalışmayacağım çünkü bu uzun iş ve biliyorumki sıkılır yarıda bırakırım, bana göre bir iş değil kısacası
    ancak ben günlük işlem hacimlerini canlı olarak hemen hemen hergün izlerim ve bu benim hafızamda kalıcı olabiyor genelikle çuvalladıklarımda tabiki oluyor şimdi şunu merak ediyorum cevaplarsanız çok sevinirim.

Bu gün acselin tabanı 14,48 di ve bu kademeden 1,171,893 lot işlem gördü tek kademe bu kadar lot bu kağıdın halka açık yani dolaşımdaki hisse sayısı 5,550,335 adet yani bu gün bu kademeden işlem gören hisseler halka açık hisselerin % 20 si kadar üç aşağı beş yukarı yani buradan alanlar ben bu kağıdı bu fiyattan uygun buldum alırım dediler borsa diliyle ve işlemiyle
    soru şu buradan bu milyon lotu alanlar bu kağıdı niçin aldılar neden aldılar düşük fiyata satmak içinmi aldılar satanlar kağıdı düşürmeye uğraşmak içinmi sattılar kim aldı kim sattı yerli kim yabancı kim kısaca ne oluyor burada ve ne olabilecek gelecek günlerde tabiki normal konjöktörde olmak kaydıyla olağan üstü durumlarda ani gelişen felaket durumları ve gelişmeler hariç ,biraz detaylı soru oldu ama altından kalkacağınızı biliyorum teşekkür ederim

7. ...Tabandan yoğun işlemin olduğu zaman dilimindeki alışveriş .Nasıl yorumlanır bilemem valla.250 bin lot ATA nın alışı dışında 26 kurumdan alış ve tek kurum İŞ yat daki yurtdışı fon satışı.Herkes istediği gibi yorumlasın.

8.  Alıntı Originally Posted by Anatolien Yazıyı Oku
    ...Tabandan yoğun işlemin olduğu zaman dilimindeki alışveriş .Nasıl yorumlanır bilemem valla.250 bin lot ATA nın alışı dışında 26 kurumdan alış ve tek kurum İŞ yat daki yurtdışı fon satışı.Herkes istediği gibi yorumlasın.

cevapsız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim , işte o iş yatırımı merak ediyorum onun içindekiler kim yada kimler yerlimi yabancımı spekmi toplu satışmı küçük yatırımcımı ,benim merak edip cevabını bulamadığım bunlar kimler,aklıma birde şu gelmiyor değil böyle bir aracı kurum tarafından yoğun satış olunca acaba diyorum devlermi çarpışıyor kıran kırana biri kafa koparmayamı gidiyor,varını yoğunu ortaya koyarak bir diğeri kağıdın belini kırmakmı istiyor,iki speğin çarpışmasımı var bu kadar sığ denilebilecek bir kağıtta bir kademede bu kadar işlem oluyor

Sayfa 573/803 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •