Originally Posted by Webster Odabasi zararin cikmasi icin iki tavan lazim Alt pazarda al sat yaptirmiyeah Ben ESEN'i yakaladım kulağından. Düzeltmesini yaptı. Bakalım kaç tavan gider artık
Lokman dün tavandi bugün -5 lerde.
Pala kaldirdi geliyeah
Originally Posted by Foçabeyi Ben ESEN'i yakaladım kulağından. Düzeltmesini yaptı. Bakalım kaç tavan gider artık Bakkal battiiiii
Originally Posted by trust06 bu seçimlere kadar 1 ileri 2 geri gidecek sanki... seçim sonuçları da önemli. beklemek en doğru hareket sanki... Secimle alakasi yok ustad Pas gecmenin ceremesi bunlar
Originally Posted by Batman öldürülen süleymani'nin dublörü olabilir üstadım yeniden öldürürlerse sıkıntı büyük O zaman karhane olur size kerhane 😀
Originally Posted by Kemtuz Lokman dün tavandi bugün -5 lerde. Dün tavan yapan sağlıkların hepsi neredeyse tabana gidiyor bugün. 3 kere devre kesen oldu.
Originally Posted by Webster Bakkal battiiiii Bakkal batmaz. Dünkü olay yüzünden tabandan satış koymuş millet. Baktılar bugün işler düzelti yukarı attı kendini. Tek fiyat ya. -%6 şuan. Kapanışa artıya geçerse şaşırmam.
Forum Rules
Yer İmleri