Sayfa 574/802 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
Arama sonucu : 6414 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. ...Bakın muhtemelen dedim t2 takasında anca net olarak bu fon satmıştır denebilir.Kimseyi etkilemek istemem.

Ayrıca bu fon geçen yıl Mart ayında FONET tahtasında yine %5 lik alım bildirimi yolladı,4-5 ay sonra %10 a çıkardı payını.Fiyat 2,5 lardan 10 lara gitti bu süreçte.Ben kişisel gözlemimi objektif olarak sunuyorum,fiyat yorumu falan yapmam.Grafik olarak 3-4 ay önce fiyat 7 lerdeyken sadece 15 hedefli dolar bazlı graf paylaşmıştım o hedefi de çoktan gördü zaten,sorumluluğum bitti....

2.  Alıntı Originally Posted by Anatolien Yazıyı Oku
    ...Bakın muhtemelen dedim t2 takasında anca net olarak bu fon satmıştır denebilir.Kimseyi etkilemek istemem.

Ayrıca bu fon geçen yıl Mart ayında FONET tahtasında yine %5 lik alım bildirimi yolladı,4-5 ay sonra %10 a çıkardı payını.Fiyat 2,5 lardan 10 lara gitti bu süreçte.Ben kişisel gözlemimi objektif olarak sunuyorum,fiyat yorumu falan yapmam.Grafik olarak 3-4 ay önce fiyat 7 lerdeyken sadece 15 hedefli dolar bazlı graf paylaşmıştım o hedefi de çoktan gördü zaten,sorumluluğum bitti....
    sayın Anatolien sizin ne kadar objektif olduğunuzu en iyi bilenlerdenim ,ben zaten size bu gün için sormadım t2 den sonra bir değerlendirme yaparsınız diye düşündüm ,ancak siz yinede yan bilgilerde vererek cevaplar yazdınız sağolun t2 yi unutmazda o gün bunun cevabını yeterince aydınlatabilirseniz ne mutlu yoksa canınız sağ olsun

3. Sn Horasanlı ben sizin sorunuza cevap vermeye çalışayım. Benim gördüğüme göre yabancılar bir lot bile satmamış. Foreks kullanıyorum. Saklama dağılımına baktım. T2 de bile satış görülmüyor.

https://hizliresim.com/beZEa0

4.  Alıntı Originally Posted by turkuazmavii Yazıyı Oku
    Sn Horasanlı ben sizin sorunuza cevap vermeye çalışayım. Benim gördüğüme göre yabancılar bir lot bile satmamış. Foreks kullanıyorum. Saklama dağılımına baktım. T2 de bile satış görülmüyor.

Sayın turkuazmavi@ ilginize ve verdiğiniz bilgiye teşekkürler.

5.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Sayın turkuazmavi@ ilginize ve verdiğiniz bilgiye teşekkürler.
    Rica ederim, T2-T3 farkını Cuma günü kontrol edeceğim. Orada daha net görülür. Bir fark görürsem yazarım.

YTD.

6.  Alıntı Originally Posted by turkuazmavii Yazıyı Oku
    Sn Horasanlı ben sizin sorunuza cevap vermeye çalışayım. Benim gördüğüme göre yabancılar bir lot bile satmamış. Foreks kullanıyorum. Saklama dağılımına baktım. T2 de bile satış görülmüyor.

Bu yabancı yada neyse iş yatırımı kullanıyor. Muhtemelen Tüm satışı tamamlamadığı için henüz açıklama göndermediler fakat göndermek zorundalar. Kesinlikle YTD

7. %5 altına düşünce hemen acıklama zorundalar

8.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun. Sattığımız hisseye tekrar dönüş kriteriniz nedir sayın sulzer [emoji3]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    izlemeye devam :
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 574/802 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •