Originally Posted by Serkalgo Yaw kafam karıştı 1 hafta önce girmemişmiydin sen dayı ? Anlaşılan herşeyi bilmek hususunda elinden ekmek yememiz gerekiyor 15.10.2020 yeğenim onları vereli çok oldu yaw, yine verdim aldıklarımı, ben senin gibi değer yatırımcısımıyım, mal gibi bekleyeyim. çakar geçerim. uff senin gibi sıkıldım bu tahtadan para kazanmaktan ben diğer tahtama gideyim..
Originally Posted by 4N1K1H yeğenim onları vereli çok oldu yaw, yine verdim aldıklarımı, ben senin gibi değer yatırımcısımıyım, mal gibi bekleyeyim. çakar geçerim. uff senin gibi sıkıldım bu tahtadan para kazanmaktan ben diğer tahtama gideyim.. Ne diyeyim dayı haklısın, sana bunları söyleten bizi de yutkuna yutkuna bu yazılanları okumak zorunda bırakan başımızdakiler utansın.
Cahillik mutluluktur!
Originally Posted by Serkalgo Ne diyeyim dayı haklısın, sana bunları söyleten bizi de yutkuna yutkuna bu yazılanları okumak zorunda bırakan başımızdakiler utansın. Yeğenin nazar etme. Diğer tarafada devet ettik, gelmedin.. Neyse sen her zaman doğrusunu yapıp, hep çok kazanırsın.
Originally Posted by 4N1K1H Yeğenin nazar etme. Diğer tarafada devet ettik, gelmedin.. Neyse sen her zaman doğrusunu yapıp, hep çok kazanırsın. Dayııııı nireee gittin karpuz almıştım beraber keseceedikk
Forum Rules
Yer İmleri