sizin þu anda amerikan hastanesinde týp dünyasýnda nadir görülen ( 3 milyarda bir ) göz vakasý olarak müþahade ve inceleme altýnda olmanýz gerekirdi ... halen burada yazýyorsunuz anlayamadým ben bu iþi ?
sizin þu anda amerikan hastanesinde týp dünyasýnda nadir görülen ( 3 milyarda bir ) göz vakasý olarak müþahade ve inceleme altýnda olmanýz gerekirdi ... halen burada yazýyorsunuz anlayamadým ben bu iþi ?
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
Türkçeyi gözüyle okumayanlar burada bile tonla var diye vazgeçtim
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pandemi dönemi hastaneye gitmeden buradan fikir edinmek istiyormuþ ya... bizde sanki yazýlaný okuduðumuzda anlamýyoruz... hastanesiz olmaz o iþ, buradan fikir verilmez ... onun için pandemi mandemi dinlemeden hastane yoluna ýþýk tuttuk ... daha önce göz ameliyetý mý geçirdin gençliðinde renk kölüðü mü var neyin varsa yaz dedik yanýna al git amerikana ... sanki biz yazýlaný ( hamza und klaus ) okuduðumuzda anlamýyoruz ... yazýk .. öyle de böyle de deðil bayaðý saygýsýz bir yurttaþmýþ .
sonra iþ iþten geçtikten sonra demez inþallah ben niye her þeyi siyah beyaz gri alacalý bulacalý görüyorum
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
Ayný falsöllü hatayý :
Elma telefonlarýnýn patronu
Sitiyf cobs yaptýydý
Zamanýnda
Doktor ona ilk dediydi
Ameliyat (þaka deðil bu)
Yoooo nayn mayn diyip
Ýlaç tedaviyi seçti
Tedavi oldu mu
Oldu ama
Hatalý oldu
Kaybettik
Malesef
Gerçi bendede greencard yok Amerikan hastahane yerine Okmeydaný SSK dayým))
bazen deðil çoðun insanlýk mertebesine eriþebilmek içün yüklendiðin bu dünya hayatýndaki beþer örtün aðýr mý aðýr gelir de gene de sen kul olarak vazifeni yerine getirirsin ... netici itibari ile ben ve ben kimsenin hayýr duasýný da istemem bana hayýr duasý yapacaðýna onun yerine git açlýktan kývranan göbeði þiþmiþ yüzünde sinekler , afrikalý çocuðun gözü ile bak þu dünyaya , git bir ihtiyaç sahibinin elinden tut ... o zaman ben sana bir þey verebilysem mutlu olurum bana iyilik dileme beþer kardeþim o hakkýný baþkasýna kullan ...
iþte budur sözlerim
Ýlginize çok teþekkür ederim .
Sonuçta son of imam ameliyat olup Cavit kapmýþ bir vaka var önümüzde gibi durmakta ilken benim risk almam mantýklý mý .
Bu olayý anlattým geçen gün bir tanýdýða arkadaþý 30-35 Yýldýr araba kullanýyormuþ yeþil ise duruyor kýrmýzý ise geçiyormuþ .
Bir kaza vs de yapmamýþ .
Orada size sözüm deðildi bir yazý yazýldýðýnda bazý insanlar genel olarak ya okumayý anlamayý bilmiyor yada John benjamin geçme amaçlý yazýyorlar .
Uzun vade yatýrým tek eþlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arý gibidir
Yer Ýmleri