Artan

577.500,00 10 18:10
112,20 10 18:10
165,40 9.97 18:10
26,92 9.97 18:10
51,05 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,96 -9.99 18:10
129,10 -9.97 18:10
18,89 -9.96 18:10
36,00 -9.95 18:10
4,82 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

11.613.454.529,50 18:10
6.981.560.695,21 18:10
6.847.608.707,55 18:10
6.814.355.283,75 18:10
6.798.268.245,90 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz IX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. sizin þu anda amerikan hastanesinde týp dünyasýnda nadir görülen ( 3 milyarda bir ) göz vakasý olarak müþahade ve inceleme altýnda olmanýz gerekirdi ... halen burada yazýyorsunuz anlayamadým ben bu iþi ?
    samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
    hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.

2. Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz IX

Alýntý Originally Posted by HMZ STBYK Yazýyý Oku
    sizin þu anda amerikan hastanesinde týp dünyasýnda nadir görülen ( 3 milyarda bir ) göz vakasý olarak müþahade ve inceleme altýnda olmanýz gerekirdi ... halen burada yazýyorsunuz anlayamadým ben bu iþi ?
    Türkçeyi gözüyle okumayanlar burada bile tonla var diye vazgeçtim

iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý Originally Posted by Pscyokinesis Yazýyý Oku
    Türkçeyi gözüyle okumayanlar burada bile tonla var diye vazgeçtim

iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayko abi Hamza sizin iyiliðiniz için dedi onu galiba
    Empati yaptý ya adam
    Daaaa naapsýn ki

4.  Alýntý Originally Posted by Moruk Yazýyý Oku
    Sayko abi Hamza sizin iyiliðiniz için dedi onu galiba
    Empati yaptý ya adam
    Daaaa naapsýn ki
    pandemi dönemi hastaneye gitmeden buradan fikir edinmek istiyormuþ ya... bizde sanki yazýlaný okuduðumuzda anlamýyoruz... hastanesiz olmaz o iþ, buradan fikir verilmez ... onun için pandemi mandemi dinlemeden hastane yoluna ýþýk tuttuk ... daha önce göz ameliyetý mý geçirdin gençliðinde renk kölüðü mü var neyin varsa yaz dedik yanýna al git amerikana ... sanki biz yazýlaný ( hamza und klaus ) okuduðumuzda anlamýyoruz ... yazýk .. öyle de böyle de deðil bayaðý saygýsýz bir yurttaþmýþ .

sonra iþ iþten geçtikten sonra demez inþallah ben niye her þeyi siyah beyaz gri alacalý bulacalý görüyorum
    samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.

pandemi dönemi hastaneye gitmeden buradan fikir edinmek istiyormuþ ya... bizde sanki yazýlaný okuduðumuzda anlamýyoruz... hastanesiz olmaz o iþ, buradan fikir verilmez ... onun için pandemi mandemi dinlemeden hastane yoluna ýþýk tuttuk ... daha önce göz ameliyetý mý geçirdin gençliðinde renk kölüðü mü var neyin varsa yaz dedik yanýna al git amerikana ... sanki biz yazýlaný ( hamza und klaus ) okuduðumuzda anlamýyoruz ... yazýk
    Ayný falsöllü hatayý :

Elma telefonlarýnýn patronu
    Sitiyf cobs yaptýydý
    Zamanýnda

Doktor ona ilk dediydi
    Ameliyat (þaka deðil bu)

Yoooo nayn mayn diyip

Ýlaç tedaviyi seçti
    Tedavi oldu mu
    Oldu ama
    Hatalý oldu

Kaybettik
    Malesef

Gerçi bendede greencard yok Amerikan hastahane yerine Okmeydaný SSK dayým))

6.  Alýntý Originally Posted by Moruk Yazýyý Oku
    Ayný falsöllü hatayý :

Elma telefonlarýnýn patronu
    Sitiyf cobs yaptýydý
    Zamanýnda

Doktor ona ilk dediydi
    Ameliyat

Yoooo nayn mayn diyip

Ýlaç tedaviyi seçti
    Tedavi oldu mu
    Oldu ama
    Hatalý oldu

Kaybettik
    Malesef

Gerçi bendede greencard yok Amerikan hastahane yerine Okmeydaný SSK dayým))
    bazen deðil çoðun insanlýk mertebesine eriþebilmek içün yüklendiðin bu dünya hayatýndaki beþer örtün aðýr mý aðýr gelir de gene de sen kul olarak vazifeni yerine getirirsin ... netici itibari ile ben ve ben kimsenin hayýr duasýný da istemem bana hayýr duasý yapacaðýna onun yerine git açlýktan kývranan göbeði þiþmiþ yüzünde sinekler , afrikalý çocuðun gözü ile bak þu dünyaya , git bir ihtiyaç sahibinin elinden tut ... o zaman ben sana bir þey verebilysem mutlu olurum bana iyilik dileme beþer kardeþim o hakkýný baþkasýna kullan ...

iþte budur sözlerim

bazen deðil çoðun insanlýk mertebesine eriþebilmek içün yüklendiðin bu dünya hayatýndaki beþer örtün aðýr mý aðýr gelir de gene de sen kul olarak vazifeni yerine getirirsin ... netici itibari ile ben ve ben kimsenin hayýr duasýný da istemem bana hayýr duasý yapacaðýna onun yerine git açlýktan kývranan göbeði þiþmiþ yüzünde sinekler , afrikalý çocuðun gözü ile bak þu dünyaya , git bir ihtiyaç sahibinin elinden tut ... o zaman ben sana bir þey verebilysem mutlu olurum bana iyilik dileme beþer kardeþim o hakkýný baþkasýna kullan ...

iþte budur sözlerim
    Haklýsýn
    Karþýlýk bekleyerek iyilik etmek , iyilik etmek deðildir

8.  Alýntý Originally Posted by HMZ STBYK Yazýyý Oku
    pandemi dönemi hastaneye gitmeden buradan fikir edinmek istiyormuþ ya... bizde sanki yazýlaný okuduðumuzda anlamýyoruz... hastanesiz olmaz o iþ, buradan fikir verilmez ... onun için pandemi mandemi dinlemeden hastane yoluna ýþýk tuttuk ... daha önce göz ameliyetý mý geçirdin gençliðinde renk kölüðü mü var neyin varsa yaz dedik yanýna al git amerikana ... sanki biz yazýlaný ( hamza und klaus ) okuduðumuzda anlamýyoruz ... yazýk .. öyle de böyle de deðil bayaðý saygýsýz bir yurttaþmýþ .

sonra iþ iþten geçtikten sonra demez inþallah ben niye her þeyi siyah beyaz gri alacalý bulacalý görüyorum
    Ýlginize çok teþekkür ederim .

Sonuçta son of imam ameliyat olup Cavit kapmýþ bir vaka var önümüzde gibi durmakta ilken benim risk almam mantýklý mý .

Bu olayý anlattým geçen gün bir tanýdýða arkadaþý 30-35 Yýldýr araba kullanýyormuþ yeþil ise duruyor kýrmýzý ise geçiyormuþ .

Bir kaza vs de yapmamýþ .

Orada size sözüm deðildi bir yazý yazýldýðýnda bazý insanlar genel olarak ya okumayý anlamayý bilmiyor yada John benjamin geçme amaçlý yazýyorlar .

Uzun vade yatýrým tek eþlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arý gibidir

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •