sebep sonuçu karıştırmamak lazım.
bu olaylar neden ABD-ALMANYA DA olmaz...
onlarda inanmasan bile birilerini inancıyla alay edemezsin.nefret suçu kapsamına girer.
sen 1.5 milyar insanın PEYGAMBER OLARAK KABUL ETTİĞİ HZ.MUHAMMED hakkında ısrarla- yıllarca hakaret eden karikatürleri bir YAYIN POLİTİKASI OLARAK görürsen VE VARLIK SEBEBİN BUYMUŞ GİBİ DAVRANIRSAN,
bazı marjinal gurupların ekmeğine yağ sürersin...
SÖZDE ERMENİ KATLİAMI NI kabul etmeyene hapis cezası veren ülke fransa cenahından olaya bakmak...
Boykot edeceğim diye Türk Firmalarını bilinçsizce hedef göstermek ne kadar sağlıklı bir kafa yapısı önce bunu tartışın.
KOÇ Emice kızacan biliyom ama senin dolar yorumunada katılamıyorum. Grafik işindende anlamam ama pazartesi gününe kadar 8.69 bekliyorum
Sen 31 kuruş aşağı bekliyon
Ben 38 kuruş yukarı bekliyorum
Benim bekleme sebebim tamamen ekonomik ve siyasi nedenler
Senin grafiklerle alakalı bi durum değil
bir halt olacağı yok.
Rahmetli babaannem ablama “iki odun getir de sobayı yakalım” dediğinde ablam gerçekten iki odun getirmişti. Çünkü ablam iki odun getirmek deyimini bilmiyordu. “Eve ekmek götürmek” bir deyimdir; ekmeğin bizatihi kendisini ifade etmez. Bardaktan boşanan yağmur gibi yani...
Alintidir..
Wc kagidi > altin
Tartismasiz
Wc kagidi islem goruyor mu onu alalim
Gene yanılıyorsun o dergş yahudilerlede hristiyanlarlada tüm bakalarla finans şirketleriyle kavgalı siyasilerin bir çoğu ile arası bozuk ama kimse kafa kesmeye saldırmaya yakmaya kalkmıyor. Bize ters ama onlara göre demokrasi bize göre dine saldırı günah dine hakaret. En fazla davq açmışlardır. Şiddere yönelmemişlerdir.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri