Sayfa 801/1002 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

  1.  Alıntı Originally Posted by hknkr Yazıyı Oku
    Nasd** teknoloji dün gece %2 civarında yükselişine rağmen AFT bugün -%1.80 düşmeyi nasıl başarmış olabilir?
    Dolar faktöründe de düşüş yok. Nasıl oluyor anlamadım.
    dostum carsembe degerin de almak lazim. nasd** o kadar dustu yaaa
    Canlar gider heyyyy

  2.  Alıntı Originally Posted by hknkr Yazıyı Oku
    Nasd** teknoloji dün gece %2 civarında yükselişine rağmen AFT bugün -%1.80 düşmeyi nasıl başarmış olabilir?
    Dolar faktöründe de düşüş yok. Nasıl oluyor anlamadım.
    Dün gece after markette ciddi düşüşler vardı, pre de farklı değil. Pazartesi aft daha fena gelebilir.

  3.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    IPB ve gbc alımılarını arttıdım bugün.
    IPB çok iyi bir fon olmaya aday gibi.
    YTD...
    yanlış hatırlamıyorsam bu fon temmuz ayı içinde sıtrateji değiştirip şu aki agrasifliğine bürünmüştü. son üç aylıkta yüzde 24 tgetirmiş. hsyf'lerde dahi böyle bir getiri yok gibi. dikkatli olmak kaydıyla yavaştan bu fona da şans verilebilir gibi görünüyor. ytd

  4. Borsa günün en düşük seviyesi 1.102 yi görmüş. Şu an itibari ile 1.111 seviyelerinde, aşağıda 1.110 seviyeleri sağlam destek gibi duruyor. Gerçi aşağı sarkmış ama toparlamış. Şu anda destek seviyelerinde işlem görüyor. Direnç olarak 1.125, destek olarak da eğer 1.110 seviyesini aşağı kırarsa 1.091 olarak görünüyor. Ben borsanın günü 1.110 seviyesi üzerinde tamamlayacağını, kapanışın hafif eksi ile olacağını düşünüyorum. En azından öyle ümit ediyorum diyelim.

  5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    yanlış hatırlamıyorsam bu fon temmuz ayı içinde sıtrateji değiştirip şu aki agrasifliğine bürünmüştü. son üç aylıkta yüzde 24 tgetirmiş. hsyf'lerde dahi böyle bir getiri yok gibi. dikkatli olmak kaydıyla yavaştan bu fona da şans verilebilir gibi görünüyor. ytd
    üstat türev kısmı %25 e yakın.
    beni cezbeden kısmı bu..
    bu düşüşlerden zerre kadar etkilenmedi bilakis kar getirdi.
    her zaman söylerim aktif yönetilen fon iyi fondur...

  6.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    IPB ve gbc alımılarını arttıdım bugün.
    IPB çok iyi bir fon olmaya aday gibi.
    YTD...
    Hayırlı oolsun. Ben de de bir miktar var. Eğer takip ettiyseniz bir günde %10 getiri sağlamış, ertesi gün %6 civarı geri vermişti. Ters hareketleri olabiliyor. Hatta bazı arkadaşlar iddiaa gibi bahis oyunları şeklinde mesaj atmışlardı. Bugün iyi getirdi ama açık konuşayım. Bena henüz tam olarak güven veremedi. O bakımdan yüklü girmek çok riskli diye düşünüyorum. Çünkü istikrar yok. Ama girişler artarsa daha oturaklı hareketler içinde olabilir.

  7.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Ben de diyorum ki en ufak bir kasıt olduğunu düşünüyorsanız tası toprağı toplayıp sistem dışına çıkmak lazım.

    https://tcmb.gov.tr/wps/wcm/connect/...gindeki+Kurlar

    Ayrıca yarım günlerde de gösterge kur hesaplanmıyor.
    yarım günden bahsetmiyorum ben anlaşamadık. dolar kuru saatlerdir 8.31 in üstünde. ama kur gün içinde en düşük 8.27 civarını gördü. bugün bakalım gösterge kaç olacak... ben 1-2 haftadır inceliyorum anlattığım gibi oluyor. aşağıdan gün bazlı inceleyebilirsiniz. tcmb kafasına göre yapmıyor, en düşük göstergede doğal olarak yüklü hacim orda oluşuyor ve gösterge alınıyor diye düşünüyorum.

    https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...nkasi+kurlarii

  8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Borsa günün en düşük seviyesi 1.102 yi görmüş. Şu an itibari ile 1.111 seviyelerinde, aşağıda 1.110 seviyeleri sağlam destek gibi duruyor. Gerçi aşağı sarkmış ama toparlamış. Şu anda destek seviyelerinde işlem görüyor. Direnç olarak 1.125, destek olarak da eğer 1.110 seviyesini aşağı kırarsa 1.091 olarak görünüyor. Ben borsanın günü 1.110 seviyesi üzerinde tamamlayacağını, kapanışın hafif eksi ile olacağını düşünüyorum. En azından öyle ümit ediyorum diyelim.
    hisse fonu alımı için önümüzdeki haftanın da bitmesini bekliyorum.
    seçim sonuçları belli değil.
    ben de 1100 e kadar düşüş bekliyordum bu 2 hafta içinde ancak bu hafta çok hızlı düştü.
    1040 ları da görebilir.
    Elimde IPB ve GBC var.
    Çoğunluk pff de...
    yıl sonunda 1250 leri zorlarız ama düzgün asımlar atılırsa.

Sayfa 801/1002 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •