Palavracının tekidir..
Ne diyorsa tersine inanacaksın..
TR ye katar dışından SWAP gelmez..
Onla da anlaşmamız var zaten 15 milyar dolara yükseltildi..
Hele borsa öngörüleri felaket taraflıdır..Büyük ihtimal yabancı kurumların TR maşası..
137 tl TUPRS da ağzından köpükler saça saça TUPRS a bak 7 tl ralli yaptı blöö blööö ham hum...sonra almıyorsunuz kaçıyor falan modunda idi..
2019 ekim..
Borsaya biraz daha para gömdüm akbank, garanti aldım bu kez çarşamba vakıfbank almıştım, 2 aydır yerinde sayıyor faizler canı cehenneme artık % 30 biste geçtim sadece bankacılık. %30 dolar, %40 mevduat oldum böylece
Onun kadar gereksiz bir tipleme yoktur ekranlarda. Eskiden Bloom'da çok çıkardı favori konukları arasındaydı Barış Esen'in. O zamanlardan beri hep döviz alerjisi olduğunu söylerdi. Bi defa bi piyasa adamının herhangi bir şeye alerjisi olamaz ! Eğer alerjisi varsa kesin taraflıdır diye düşünmekte fayda varŞartlar neyi gerektiriyorsa, kazanç nerede çoksa oraya yatırım yapılır.
O zamanlar dolar 5 li rakamlardaydı ve dolar alanlara saydırıyordu aklı sıra, o kadar yüreğiniz varsa kaldıraçlı FX piyasasına girin hedeler sizi ! Yatırım borsada olur dövizde olmaz hahaha hihihi diyordu. 1 sene geçmeden aldı ağzının payını. Neyse ki Barış da şutladı artık görmüyoruz çok şükür ekranlarda
Yer İmleri