Fox haber İzmir muhabiri yıkılan binalarda yeni binaların da olduğunu söyledi.
Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Fox haber İzmir muhabiri yıkılan binalarda yeni binaların da olduğunu söyledi.
Son düzenleme : vivatrader; 30-10-2020 saat: 22:01.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Konuşmak için henüz erken ama sizin dediğiniz gibiyse vah ki vah halimize,ancak İzmit Depreminden hatırladığım,çok sağlam binalar dahi fay hattı üzerinde ise yıkılıyordu,umarım o yüzden hasar almıştır,umarım bu alçaklar malzemeden çaldığı için bu binalar yıkılmak üzere değildir...
Hazır betonun bile sahtesinin yapılıp satıldığı bir ülkede yaşıyoruz (BKZ: https://www.haber3.com/ekonomi/sahte...haberi-3538953 )
Maalesef sadece eski binalara değil yeni binalara da güvenmiyorum.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
yeni bina derken, dış cephe kaplaması yapılan yeni bina mı, yoksa gerçekten 99 depreminden sonra projesi onaylanan bina mı. ????
bir olay olsun yeter ki, herkes konuşuyor, işi bilenler gülüyor konuşanlara..
Prof hocaları da hayret ile izledim fox haberde
katliam dedi st1 demir için, 20-25 sen önce bütün binalarda st1 demir kulanılıyordu
yıkılan bina sanki yeni deprem yönetmeliğine göre yapılmış bina..
hayretler içinde haberleri izledim..
Yer İmleri