Sayfa 631/1006 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Ey merkez daha ne kadar nereye kadar 400 puan ı ver bu iş tatlı tatlı çözülsün

2.  Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku
    Bağlı kart varmıydı?

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bağlı kartım yok
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3. Viop teminat 14.05% gecelik. Alt üst limit yok.

4.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Hesaptaki parayı vadesiz'e aktarın, marifetli hesaba bağlı kart varsa onuda çıkarın.

Daha sonra teb internet şubesi veya müşteri hizmetlerinden marifetli hesabı kapatın, akabinden tekrar açın.
     Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    teb marifetli kapatıp açtım % 14 oranı güncelledi
     Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    deneyelim bakalım , bilgisaydan yaptınız demi ?
     Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku
    Yer mi Teb bunu ya?

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Valla oldu, TEB müşteri hizmetlerindeki vatandaş yanlış yönlendirmiş beni, marifetlideki parayı vadesize aktarıp bilgisayardan hesabı kapatıp sonra cepten tekrar marifetli hesap ekledim oran 14 oldu

5. Ekonomistlerin birkaç istisna dışında hemen hemen hepsi , piyasada işlem yapan eş dost arkadaş herkes aynı şeyi söylüyor."Merkez bankası bir sonraki toplantıyı beklemeden bir gece ansızın ciddi faiz artışı yapacak" fakat piyasaya bakıyorsunuz buna rağmen kurlar yukarı gidiyor. Ben her zaman piyasayı kulağı delik olan büyüklerin taşıdığına inanırım.Bu nedenle aklıma 2 soru geliyor.
    1- Merkez bu sefer kuru tutmayacak ve faiz arttırmayarak nereye gidecekse oraya gitsin dengesini bulsun mu diyecek?
    2- Faiz artışı yapsada bozuk ekonomi veya siyasi bir hareket gelecek bunların sonucunda artışın etkisi geçici olacak?
    Bakalım hangisi?
    saygılar
    i

6. Burgan temdit, 500 K civarı, 36 gün 13,75

7. reyis dün samsun mitinginde seçim diyerek kar suyu kaçırdı.
    önümüzdeki yıl erken genel seçim olasılığı güçlendi.
    seçim ekonimisine gidilirse dengeler değişir..
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

aslında 2001 i yaşıyoruz.grafige bakın nasıl gitmiş.sonra ne olmuş.seçim kesin 2021 de.

Sayfa 631/1006 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •