Sayfa 815/1002 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,513 - 6,520 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Çin borsasında ağırlığı olan bir fon biliyor musunuz acaba? Çin kore japonya karışımı da olabilir

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    hocam size zahmet şu rbh'yi iyi bir araştırsanız. katılımın eksi 2.20 düştüğü bir ortamda 0.32 eksiyi nasıl başarıyor? geçenlerde yaptığım telefon görüşmesinde farklı bir durum olmadığını anlatıp gayet te iddasız bir fon izlenimi olsa da konuşulanlarla performans, aynı şeyi söylemiyor. katılım fonlarının tel tel döküldükleri son ayda dahi yüzde on getiri var. yılbaşından bu yana dahi kıssasını neredeyse ikiye katlamış bir fon oldu rbh. özellikle eylül ayı ile yakında gelecek ekim ayı portföyüne baksanız çok iyi olacak. ne değiştirmişler de bu müthiş performansı sağlamışlar. olacak iş değil desem yeridir.
    icinde bayagi miktarda KARTN hissesi var. Kartn bedelsiz acikladiktan sonra tavan tavan gidiyor kac gundur. Ondan olabilir.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

3. bundan sonra düzenli olarak her ayın ilk iş günü geçtiğimiz ayın hsyf durumunu paylaşacağım.
    eylül ayının şampiyonu nnf, bu ay yerini açık ara rbh'ye kaptırmış. şampiyonun getirisi %10,20.
    ikinci sıraya düşen nnf %3,99 ile yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ederken üçüncü sıraya ise %2,39'luk getiriyle yine bir katılım fonu olan kpc yerleşmiş. . ilk üçe bu ay iki katılım fonunun yerleşmesi, dikkat çekici.
    diğer ağır toplarımıza baktığımızda ise eksiler dikkat çekiyor.
    mac %-1,01'lik götürüyle 4., mps %-1,19'la 5., son sıradaki tkf %-1,43'lük götürüyle 6. olabilmiş.
    bu ay gözüme çarpan en enteresan durum, kat50 endeksini baz alan kpc ile mps'nin durumu. işin ilginç yanı, bu durumun üç aylıklarda da bariz şekilde devam etmesi.
    kpc Son 3 Ay Getirisi %7,55 olurken mps Son 3 Ay Getirisi %3,84 olabilmiş ve mps'yi resmen ikiye katlamış.. mps'deki bu çöküş, bir zamanlar acc'deki çöküşü andırdı bana. geçen yıl bu zamanlarda da acc performansları, yıllık 6
    aylık ve üç aylıkta genelde ikinci sırada oluyor, izler gece 12'de heyecanla acc ne olmuş diye bekliyorduk. sonrasında yavaş yavaş irtifa kaybeden acc, sonunda iyice saçmalayarak gözden gönülden düşüyordu. mps'nin bu denli çakılacağını zannetmiyorum ama çok net bir performans düşüşü olduğu kesin.
    bol kazançlar dileğiyle

4. Ekim ayı getirileri
    TKF % -0,3206
    NNF % 6,27
    MAC %-0,42
    MPS %-0,96
    GMR %2,77
    XU100 Endeks %-2,72
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Günaydın
    IPB % 0,55
    Çok aktifler.....
    hocam, ipb'yi borsa şu ankine yakın kapanacak olursa merak ederim. yani düşüşlerde aldıkları aksiyonu yükselişte de alabilecekler mi diye. inşallah bu noktada da başarı sağlarlar.

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    hocam, ipb'yi borsa şu ankine yakın kapanacak olursa merak ederim. yani düşüşlerde aldıkları aksiyonu yükselişte de alabilecekler mi diye. inşallah bu noktada da başarı sağlarlar.
    geçenlerde İstanbul portföyle ilgili yayın yapılmıştı burada da paylaşılmıştı, youtube da ben de seyrettim. ıpb de konu içinde geçti. söylediği daha çok artı dgünlerden ziyade eksi günlerde daha çok değerini korumak amaçlı yapıyoruz dedi. anladığım artı günlerde daha az getirebilir. ancak serbest fon alamayan nitelikli yatırımcı için tasarladık da dedi.
    bu da aktif yönetileceği anlamına gelir bence. serbest fonları bayağı iyi getiriyor özellikle bazıları zaten....
    bugünü ben de merak ediyorum açıkçası...
    göreceğiz bakalım

7. PPZ aylık getiri % +1.10
    Saygılar.

8. Defansif değişkenlerde SUA yerine koyduğum IDY 1.49% yapmış aylık. EIB ise 1.45 %

ppf'lerin/mevduatın bir tık üstü hedefine ulaşmışlar gibi görünüyor yine.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 815/1002 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •