Sayfa 515/1001 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

Hesabima gore tte enaz arti 5 e vurmaliydi
    Suan 2 nin altina dusmemek icin direniyeah

2. ins. luksk bugun tavan kapatacak. bizim arkadasa sordum, derinlik gelirse paylasirim.

yalnizz su benim dolandirici gl**yho 'nun patron naaptı öyle ya. ben böyle bir şey görmedim.

o zaman spk'ya başvur , hisse pazarla, sonra da geri çek. böyle bir dünya var mı? gerçekten çok ilginç bir olay yaşadık. bu da büyük sanssizligimiz oldu. biraz da acgozlulugum cunku %20 karda idim , satmadım %19 zarardayim su an itibariyle.

onun yanı sıra @Webster Üstad sizce vkfyo ne yapar, ne düşünüyorsunuz

3. Dolar, Altın, Borsa, havayolu hisseleri hatta ilaç hisseleri bile aynı anda yükseliyor. İlginç bir gün oluyor...

Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    ins. luksk bugun tavan kapatacak. bizim arkadasa sordum, derinlik gelirse paylasirim.

yalnizz su benim dolandirici gl**yho 'nun patron naaptı öyle ya. ben böyle bir şey görmedim.

o zaman spk'ya başvur , hisse pazarla, sonra da geri çek. böyle bir dünya var mı? gerçekten çok ilginç bir olay yaşadık. bu da büyük sanssizligimiz oldu. biraz da acgozlulugum cunku %20 karda idim , satmadım %19 zarardayim su an itibariyle.

Ustadim
    Su momentumda bile tavana gitmediyse zor
    Onceden belirtmistim
    Enaz iki tavan gormeden ben o kagida asla girmezdim

Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Dolar, Altın, Borsa, havayolu hisseleri hatta ilaç hisseleri bile aynı anda yükseliyor. İlginç bir gün oluyor...
    Ustadim secimin ruzgari gibi
    Hadi hayirlisi
    Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    ins. luksk bugun tavan kapatacak. bizim arkadasa sordum, derinlik gelirse paylasirim.

Patron hisse satti mi o arada? Oyle bir sey yaptiysa uzak durayim bundan sonra.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

7.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Patron hisse satti mi o arada? Oyle bir sey yaptiysa uzak durayim bundan sonra.
    Yok olay başka. İştiraki Naturel Gaz'ı halka arz edeceğiz dediler hatta başvuru yapıldı SPK'dan onay bekleniyordu. Bu sebeple holdingin ana kağıdı tavan tavan gitti. Geçen gün "qandırdım zaaa xD" der gibi KAP attılar biz Naturel Gazı halka arzdan vazgeçtik eki eki diye. Alanın elinde patladı tabi kağıt. Patron hisse sattı mı onu bilmiyorum. Eğer öyle bir şey varsa bu suç olur zaten.

8.  Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku

Mehmet Kutman Türkiye'nin en iyi en kurt borsacilarindan biri, bu adam kimseye kolay kolay para yedirmez. Bu grubun hisselerinden uzak durmak lazım. Her türlü oyun döner.

Sayfa 515/1001 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •