Originally Posted by Foçabeyi Önce bir uyarı veya kınama cezası vereydik oynak beyim? Dun defalarca uyardik Anlamadi odabasi! Kafa kesmeyi de bileceksin
Originally Posted by Batman buradayız ustadım şemsiyemizi aldık geldik. Semsiyemizi kilifina sokalim ustadim Yarin lazim olacak sanki Bakin tekrar ediyorum Tam yerlestirmeden semsiyenin dugmesine basmiyoruz Cok acir
Originally Posted by Webster Semsiyemizi kilifina sokalim ustadim Yarin lazim olacak sanki Bakin tekrar ediyorum Tam yerlestirmeden semsiyenin dugmesine basmiyoruz Cok acir üstad bizimki plaj şemsiyesiymiş gariban işi düğme yok
kadife + açtı eksiye dönüyor
Originally Posted by Batman buradayız ustadım şemsiyemizi aldık geldik. Yarın şemsiyenin cinsi belli olacak üstadım. İzleyip görelim
Originally Posted by Batman üstad bizimki plaj şemsiyesiymiş gariban işi düğme yok Ama o tam girmezki ustadim Kucuk orta birsey bulun bence
Originally Posted by Fuat Soylu kadife + açtı eksiye dönüyor Ustadim ben simdi yorum yazmayayim Kahve almaya gidiyorum Simdi yazarsam Forumdan enaz bir ay uzaklastirma cezasi alirim Cunku kadifenin anasini.... Gittim
Originally Posted by Foçabeyi Yarın şemsiyenin cinsi belli olacak üstadım. İzleyip görelim Ben yarini bekleyemedim Kadife semdiye buldum Bastim dugmesine ....
Forum Rules
Yer İmleri