Sayfa 733/1043 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 5,857 - 5,864 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by Speedy gonzales Yazıyı Oku
    Çok değerli üstatlar hayırlı akşamlar, Toaso ile görüşlerinizi alabilirmiyim teşekkür ederim...
    Hocam koç gurubu üzmez ama kisaci olma al yat kisaci isen uzebilir

2. Cümleten iyi akşamlar herkese başta çelik hocam olmak üzere mavi hakkında bilgisi olan varmı 3 aydır takip ediyorum al sat yaptım ama bişey dikkatimi çekiyor hemen hemen bütün hisseler pandemi öncesi zirvesini aştı mavi daha yaklasmadi bile düşünceleriniz nelerdir acaba

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    iyi akşamlar cümleten
    İyi akşamlar hocam 2 oldu sisteminizin dediğini almadım pişman oldum bu sefer alicam inşallah benim gibi bekliyen çok vardır bence gereksiz insanlarla sıkmayın caninizi. Takipteyiz sağlıkla kalın

4. Mavi nin 43 te ciddi bir direnci var..
    Burayı geçerse 60 a doğru gider diye düşünüyorum.. ama kolay değil 43 ü aşması. Ne zaman denese sert satış yiyor..
    Toaso için ise şu an Koç grubu hisse alacak olsam bence en uygunu Toaso derim...

5. Günaydın hayırlı sabahlar..Sahol.ykbnk.eregl .yayla gözüme çarpanlar Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Günaydın hayırlı sabahlar..Sahol.ykbnk.eregl .yayla gözüme çarpanlar Ytd
    Günaydın hocam, teşekkürler..

7. AKYHO 6.87-7.21 Direncini kurmalı

8.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Mavi nin 43 te ciddi bir direnci var..
    Burayı geçerse 60 a doğru gider diye düşünüyorum.. ama kolay değil 43 ü aşması. Ne zaman denese sert satış yiyor..
    Toaso için ise şu an Koç grubu hisse alacak olsam bence en uygunu Toaso derim...
    Teşekkür ederim zaman ayirdigin için inceleme yapicagim teşekkür ederim sağlıkla kalın

Sayfa 733/1043 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •