Sayfa 960/1000 İlkİlk ... 460860910950958959960961962970 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,673 - 7,680 arası.

Konu: Viop - XXVI

sosyal medya sitelerine 10 milyon tl ceza kesseler

10*5=50 milyon

50 milyon / usd = 5 milyon dolar alacaklar. kafa bu. zaten hırsızlıklarını ortaya çıkarıyorlar sosyal medya satışlarında vergi toplayamıyorlar. onlar zaten istemiyor kapansın bilime bilgiye ulaşılmasın biat toplumu olsun istiyorlar. çokta kayıpları olacağını düşünmem
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    2020 muhasebesini yaptığımda hemen herkes benim kuralım gereği %70 dolarda olduğumu biliyordur...

Yaptığım işlemlerden viopta toplam nominal baktığımda portföyümü %35 civarı büyütmüşüm...

Fakat gelgelelim madalyonun diğer yüzüne portföyümde hiçbişey yapmayıp dokunmadğım yani dolar büyümesi %40 ı geçmiş...

O yüzden borsada kendimi başarısız sayıyorum... Doların getirisini geçmeyen kazanç kazanç değildir benim gözümde.
    Dolardan kazandığına sevindim , 125 ortalamalı shortlarınla battımı acaba diyolardı senin için...

3. Çizgilerle Üçgenin neler yaptığı hakkında kafamızda bişiler canlandırma peşindeyiz .....

Viop - XXVI

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Turistler gittikleri ülkelerdeki tatil yerlerinden sosyal medyada facebook 'ta,instagram'da paylaşım yapıyor, whatsapp 'dan konuşuyor, twitter 'dan gündemi takip ediyor.Sosyal medyaya kısıtlama getirmek demek turist gelmemesi, turizm gelirinden vazgeçmek demek. Böyle bir çılgınlık yapacaklarına ihtimal vermek istemem.

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bunların hiç birini etkilemez bu kısıtlamalar. Sonuçta sosyal medyada takip edilen içeriğin büyük bölümü Türkiye’de üretilen Türkçe içerik.
    Adam oturup hesaplamıştır. Ceza gelirinden az ise bekler. Tarih sonunda gelir. Bunlar ticari işletme özgürlük savaşçısı değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    koç okuyan neyim vardır, bankalar gidecek gibi duruyor..
    şu an aktıf 2.34 yapı kredi..
    2.11 den geliyor, düşecek diip yanıltma insanları..
    at grafı isteyen istediği gibi yorumlasın, sen pozdan çıktın diye düşecek değil..
    gelecek hafta seyret sen onları birde.
    ben tren d dönüşlerini erken haber veririm.

çıkacak derim
    düşecek diyenler todlar.
    düşecek derim malda olanlar toslar.
    velhasıl yaranılmıyor.
    ben daha yazmayım en iyisi.
    sinirlerim bozulmasın.
    dediğim olsa bile yaranamıyorum.

7. 1290.00 short

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Çizgilerle Üçgenin neler yaptığı hakkında kafamızda bişiler canlandırma peşindeyiz .....

aynısını xtum için atabilirmisiniz?

Sayfa 960/1000 İlkİlk ... 460860910950958959960961962970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •