Sayfa 959/1000 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,665 - 7,672 arası.

Konu: Viop - XXVI

bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

sabah 8:46 İstanbul B. çekmece 3,5 şiddetinde deprem olmuş
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. 2020 muhasebesini yaptığımda hemen herkes benim kuralım gereği %70 dolarda olduğumu biliyordur...

Yaptığım işlemlerden viopta toplam nominal baktığımda portföyümü %35 civarı büyütmüşüm...

Fakat gelgelelim madalyonun diğer yüzüne portföyümde hiçbişey yapmayıp dokunmadğım yani dolar büyümesi %40 ı geçmiş...

O yüzden borsada kendimi başarısız sayıyorum... Doların getirisini geçmeyen kazanç kazanç değildir benim gözümde.

4. Spekli
    Döviz açığı olan
    Borcu harcı çok olan
    Zarar eden şirketler artık çok fena
    Üzebilir.. o tip şirketlere karşı temkinli olmak lazım.
    çıksa bile kanmayın
    Üstten dağıtmak için çıkarıyorlardır.

—///

Kasasında döviz artısı olan
    İhracatçı
    Borcu harcı az olan
    Kar eden şirketlerden
    ŞAŞMAYIN.

Düşse bile şaşmayın
    Alttan toplamak için düşürüyorlardır.

—-///

Virüs te maalesef son sürat dünyaya yayılmaya, insanları öldürmeye devam ediyor. Avrupa eski kapalı virüs düzenine geçti. Yasaklar, karantinalar.

Rusya nın da ülkemize uçuşları durdurması gündemdeymiş

https://www.turizmgazetesi.com/haber...gundemde/79415

Önemli olan Sağlık/Sıhhat, gerisi boş işler

Alıntı Originally Posted by describe Yazıyı Oku
    birkaç kez daha ceza kestikten sonra bu kuruluşlara ait bant genişlikleri ileri seviyede azaltılacak.
    mealen ağız tadı ile sosyal medya kullanımı için son 6 aylık süreç başlamış oldu.
    Turistler gittikleri ülkelerdeki tatil yerlerinden sosyal medyada facebook 'ta,instagram'da paylaşım yapıyor, whatsapp 'dan konuşuyor, twitter 'dan gündemi takip ediyor.Sosyal medyaya kısıtlama getirmek demek turist gelmemesi, turizm gelirinden vazgeçmek demek. Böyle bir çılgınlık yapacaklarına ihtimal vermek istemem.

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Virüs te maalesef son sürat dünyaya yayılmaya, insanları öldürmeye devam ediyor. Avrupa eski kapalı virüs düzenine geçti. Yasaklar, karantinalar.

Burda ki habere göre,
    Rusya nın da ülkemize uçuşları durdurması gündemdeymiş

https://www.turizmgazetesi.com/haber...gundemde/79415

Önemli olan Sağlık/Sıhhat, gerisi boş işler

7. Yine de çok iyi, tebrikler. Sonsuza kadar artmayacak, %35 çok güzel bir getiri Manuel işlem için.
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    2020 muhasebesini yaptığımda hemen herkes benim kuralım gereği %70 dolarda olduğumu biliyordur...

Yaptığım işlemlerden viopta toplam nominal baktığımda portföyümü %35 civarı büyütmüşüm...

Fakat gelgelelim madalyonun diğer yüzüne portföyümde hiçbişey yapmayıp dokunmadğım yani dolar büyümesi %40 ı geçmiş...

O yüzden borsada kendimi başarısız sayıyorum... Doların getirisini geçmeyen kazanç kazanç değildir benim gözümde.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 959/1000 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •