sabah 8:46 İstanbul B. çekmece 3,5 şiddetinde deprem olmuş
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
2020 muhasebesini yaptığımda hemen herkes benim kuralım gereği %70 dolarda olduğumu biliyordur...
Yaptığım işlemlerden viopta toplam nominal baktığımda portföyümü %35 civarı büyütmüşüm...
Fakat gelgelelim madalyonun diğer yüzüne portföyümde hiçbişey yapmayıp dokunmadğım yani dolar büyümesi %40 ı geçmiş...
O yüzden borsada kendimi başarısız sayıyorum... Doların getirisini geçmeyen kazanç kazanç değildir benim gözümde.
Spekli
Döviz açığı olan
Borcu harcı çok olan
Zarar eden şirketler artık çok fena
Üzebilir.. o tip şirketlere karşı temkinli olmak lazım.
çıksa bile kanmayın
Üstten dağıtmak için çıkarıyorlardır.
—///
Kasasında döviz artısı olan
İhracatçı
Borcu harcı az olan
Kar eden şirketlerden
ŞAŞMAYIN.
Düşse bile şaşmayın
Alttan toplamak için düşürüyorlardır.
—-///
Virüs te maalesef son sürat dünyaya yayılmaya, insanları öldürmeye devam ediyor. Avrupa eski kapalı virüs düzenine geçti. Yasaklar, karantinalar.
Rusya nın da ülkemize uçuşları durdurması gündemdeymiş
https://www.turizmgazetesi.com/haber...gundemde/79415
Önemli olan Sağlık/Sıhhat, gerisi boş işler
Turistler gittikleri ülkelerdeki tatil yerlerinden sosyal medyada facebook 'ta,instagram'da paylaşım yapıyor, whatsapp 'dan konuşuyor, twitter 'dan gündemi takip ediyor.Sosyal medyaya kısıtlama getirmek demek turist gelmemesi, turizm gelirinden vazgeçmek demek. Böyle bir çılgınlık yapacaklarına ihtimal vermek istemem.
SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Virüs te maalesef son sürat dünyaya yayılmaya, insanları öldürmeye devam ediyor. Avrupa eski kapalı virüs düzenine geçti. Yasaklar, karantinalar.
Burda ki habere göre,
Rusya nın da ülkemize uçuşları durdurması gündemdeymiş
https://www.turizmgazetesi.com/haber...gundemde/79415
Önemli olan Sağlık/Sıhhat, gerisi boş işler
Yine de çok iyi, tebrikler. Sonsuza kadar artmayacak, %35 çok güzel bir getiri Manuel işlem için.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri