Originally Posted by izci Bu işler, her şeyde olduğu gibi kısmet işi. Herkes yine her zaman olduğu gibi yine kendi bildiğini yapsın bence...Çok bilmişlik yapmanın bir anlamı yok... bu yazıdan sonra yok olmuş...
Originally Posted by BJK Coccinella Abiler, izci abiden haberi olan var mı? Bir süredir forumda göremedim kendisini... Originally Posted by kuluçka bu yazıdan sonra yok olmuş... Tanıyan ya da ulaşabilen yok mu abiler?
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Originally Posted by BJK Coccinella Tanıyan ya da ulaşabilen yok mu abiler? dobra ya özelden yaz muhtemelen görüşüyorlardır.
Originally Posted by BJK Coccinella Tanıyan ya da ulaşabilen yok mu abiler? Artık Hafta sonları katılmayı düşünüyorum inş. Sorduğun için Sağolasın Güzel insan.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Originally Posted by izci Artık Hafta sonları katılmayı düşünüyorum inş. Sorduğun için Sağolasın Güzel insan. Eyvallah abi
Forum Rules
Yer İmleri