Sayfa 684/1006 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. doları altını borsası bitcoini almış başını gitmiş ama sen yüzde 15-16 faiz veriyorsun. faizin şu ortamda en az ama en az yüzde 30 olması lazım

Nkolaydan 8 lira fazla aldim bileşikle eksik gunlerde satmadim fazla yatirdigi günlerde sattim o miktari tlf kaydettim uğraşmaya degmez.

3. nkolay % 14,025 neti ... viop ta ne kadar veriyor ?
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

4.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    nkolay % 14,025 neti ... viop ta ne kadar veriyor ?
    13,27 net son 3 gündür

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    10 TL den önce acil toplanmaz. 22 kasımda da 500-600 zannetmem. belki en çok 200-300 yaparlar.
    Ancak Tl değer kaybetmeye devam eder diye düşünüyorum.
    TL 10 olursa da 600 puan kesmez.
    Bir yaptırım gücü kalmaz.
    Bu iş böyle devam eder gider....
    Hükümetin halkına neden dolar alıyorsun diye sorması lazım.
    En azından hem halka yönelik hem de büyük para sahiplerine anket yaptırması lazım.
    Siz neden dolar alıyrsunuz, neden bankaya güvenmeyip kasada tutuyorsunuz diye...
    Belki de ben yanılıyorumdur.
    Temel sorun TL nin değer kaybetmesinin durdurulamaması...
    Tekrar yazıyorum. Dolar endexli TL enstürüman çıkmadıkça faiz seviyesinin bir anlamı yok.
    Hükümet faiz artırsa da boşa artırır.
    Neyi soracak, adam gidip Ideolojik sebeplerle Somali'nin IMF borcunu odemis.

Cebinden veriyorsan ver, hee benden istiyorsan yallah kardess.

Bak herkes guvensizlikten altin aliyor. Altin rekor kirdigi halde altin ithalati rekor kırıyor.

Mevduatta TL payi %44e düştü, bence iyi oldu, damadin kontrol gücu azaliyor, neyi devalue edecek, gucu TL ye yeter, o da eriyor

6. Çin yakın zamanda Somali'nin nerdeyse tüm borçlarını silmiş. Türkiye'nin Afrika'da üssü konumundaymıs. Bide oranın adalet bakanıda Ankara Üniversitesinde mezunmuş.

Alıntıdır. Böyle Diyorlar
     Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Neyi soracak, adam gidip Ideolojik sebeplerle Somali'nin IMF borcunu odemis.

Cebinden veriyorsan ver, hee benden istiyorsan yallah kardess.

Bak herkes guvensizlikten altin aliyor. Altin rekor kirdigi halde altin ithalati rekor kırıyor.

Mevduatta TL payi %44e düştü, bence iyi oldu, damadin kontrol gücu azaliyor, neyi devalue edecek, gucu TL ye yeter, o da eriyor
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    sosyete pazarından alırız artık yalnız rekabet devam ederse bit pazarına da düşebiliriz
    Dudu sen bayağı zenginleşmişsin borsa illizyonundan temettülerinden vs..)...benim bildiğim camper marka ayakkabı herzaman her dönem en pahalı her babayiğidin ulaşamayacağı ayakkabı markalarındandı...yanlışmı biliyorum..sana tavsiyem git optimum avm ye oradan derimod mağazasına...selamımı ilet...campere vereceğin fiyata yakın kalitede 2-3 çift papuç al tepe tepe giy...haaa bana uymaz ben borsa ağasıyım yerli bana uymaz diyorsan o başka...sonuçta senin kitabında tl illizyondur)...

Yoldaş bebek................

8. Arkadaşlar şu andan itibaren bütün bankalar pazarlıkla 32 güne 14 ile 14,80 arası veriyor.
    1 milyon ve üstü 14,80 in üstü alabiliyorsun.
    Onun için fazla yırtınmaya gerek yok.
    Bize kalan hangi bankada boşta az para kalıyor ve bankalar arası EFT hangisinde yok yada daha düşük artık bunları inceliyoruz.
    Bence 23 kasıma kadar her şey belli olacak (19 kasım MB toplantısı fakat bankaların en erken uygulamaya geçiş tarihi 23 kasım)
    Bekleyip göreceğiz. !!!!

Sayfa 684/1006 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •