Sayfa 629/1002 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,025 - 5,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Fed/Powell: İçinde bulunulan COVID dalgası daha büyük ve daha yaygın görünüyor

Fed/Powell: Artan COVID vakaları bir endişe

Fed/Powell: İhtiyaç olduğu sürece araçları kullanma taahhüdümüze güçlü şekilde bağlıyız, Fed'in gücünden şüphe etmeyin

Fed/Powell: Ekonomiyi desteklemek için elimizdeki bütün araçları kullanmaya hazırız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. çirkeflikle seçim nasıl kazanılır? bu yakınlarda bunu görürsek niye kanka olduklarını daha iyi anlayacağım

3. Parmak izli cihazlarda laptop vs .

O şekilde değil şifre ile açılırsa dökümanlara erişilmesin diye office programlarını hep siliyor .

Eğer PC de başka bir kişi oturum vs de açtı ise parmak izsiz

İlginç bir önlem veri hırsızlığına karşı sanırım .

Her seferinde GB larca uygulama indirmezse güzelde ama yine de gıcık oluyorum

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

4. İnsanlık tarihinin gördüğü en büyük manipülatör, küresel pala FED en beklenmedik anda yine 180 derece dönecek, her daim olduğu gibi yine beklentinin, piyasanın önünden gidecek elbet.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
    Dolara müdahale edildikçe devamlı toplanıyor

Fıtch: Tl'deki baskı, enflasyon ve düşük rezervler, faiz artırımı ihtimalini artırıyor - bloomberg ht

fıtch: Düşük rezervler ve dış finansamn ihtiyacı “zayıf nokta” olmayı sürdürüyor- bloomberg ht

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. faiz artacak tek rakibimiz kongo haiti
    akacak dış güçler

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    faiz artsında liseden sıralama beğenin kaç puan artacağıan göre...
    sonra düşünün ne oluyor diye.

Gel de bunu gerzeklere anlat, alışverişini dolarlan mı yapıyormuş, ulan angut hayatının her aşamasında dolar gayme var!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 629/1002 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •