Sayfa 29/174 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
Arama sonucu : 1389 madde; 225 - 232 arası.

Konu: SKBNK - Şekerbank

  1. Sayın reays, teşekkür ederiz. İkinci paragraf biraz daha detay istiyor gibi. Rüchan bayram namazı cenaze namazı gibi senede az kılınan namazlardan bu yüzden hoca her seferinde tarif eder. Rüchanda bilinmesi gerekenler biraz daha detaylandırılmalı. Bilinenler ve olasılıklar için bir iki cümle yazayım. Öncelikle 1,5 liradan senet açılacak rüchan da 0,30 kuruş. 8 gün sonra rüchan bitiminde parayı yatırıyorsun ve değişmezse 8 gün sonra aynen açıldığı gibi bedelli kapanıp hisse 1,8 değerinde oluyor. Ancak 8 gün rüchan süresinde neler olabilir ve bunlar olurken neler yapılır. Mesela benim merak ettiklerim şunlar. 1. Senet 1,50 hiç değişmedi ama rüchan 0,30 den 1,5 liraya geldi ne yapmak lazım. 2 senet %10 arttı, rüchan da aynı oran arttı ne yapmak lazım. 3. Spek 8 gün süreyi biliyor, rüchan 0,15 senet 2 lira oldu ne yapmak lazım. 4 rüchanı bizden başkaları da alıp satabilir mi. Buna benzer fiyat ve oranlar ile smilasyona ihtiyacımız var.

  2.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Sayın reays, teşekkür ederiz. İkinci paragraf biraz daha detay istiyor gibi. Rüchan bayram namazı cenaze namazı gibi senede az kılınan namazlardan bu yüzden hoca her seferinde tarif eder. Rüchanda bilinmesi gerekenler biraz daha detaylandırılmalı. Bilinenler ve olasılıklar için bir iki cümle yazayım. Öncelikle 1,5 liradan senet açılacak rüchan da 0,30 kuruş. 8 gün sonra rüchan bitiminde parayı yatırıyorsun ve değişmezse 8 gün sonra aynen açıldığı gibi bedelli kapanıp hisse 1,8 değerinde oluyor. Ancak 8 gün rüchan süresinde neler olabilir ve bunlar olurken neler yapılır. Mesela benim merak ettiklerim şunlar. 1. Senet 1,50 hiç değişmedi ama rüchan 0,30 den 1,5 liraya geldi ne yapmak lazım. 2 senet %10 arttı, rüchan da aynı oran arttı ne yapmak lazım. 3. Spek 8 gün süreyi biliyor, rüchan 0,15 senet 2 lira oldu ne yapmak lazım. 4 rüchanı bizden başkaları da alıp satabilir mi. Buna benzer fiyat ve oranlar ile smilasyona ihtiyacımız var.
    Başlangıç değerleri emsal olmak kaydıyla ve sorularınıza cevaben;

    1- Öyle bir durumda r satıp e almak mantıklı davranış olur,

    2- e satmak yada r'leri e'ye çevirmek uygun davranış şekli olur,

    3- r'leri her halükarda e yapmak en uygun hareket tarzı olur,

    4- r'ler alım satıma açık olduğu süre içerisinde elinde r olan yada olmayan herkes tarafından alınıp satılabilir..

    is the average of five people around the human..

  3.  Alıntı Originally Posted by MMF 1 Yazıyı Oku
    Başlangıç değerleri emsal olmak kaydıyla ve sorularınıza cevaben;

    1- Öyle bir durumda r satıp e almak mantıklı davranış olur,

    2- e satmak yada r'leri e'ye çevirmek uygun davranış şekli olur,

    3- r'leri her halükarda e yapmak en uygun hareket tarzı olur,

    4- r'ler alım satıma açık olduğu süre içerisinde elinde r olan yada olmayan herkes tarafından alınıp satılabilir..

    is the average of five people around the human..
    Oldukça faydalı bir cevap şekli oldu. Teşekkür ederiz. Bu soru be cevapları kağıda yazarak biraz daha geliştireyim bugün. İşlem yapmadan önce bunları bilmek faydalı oldu. Şahsen bu süreci sonuna kadar beklerim hatta biraz daha uzun beklerim.

  4. Bu hafta çok heyacanlı geçer 15 yıl önce 1.70 den bedelliye girmistim ilk defa katildim bedelliye gün ayni gün fiyat 1.80 biz bunları haketmedik ama vazgecmedikde yolumuza devam dedecegiz.

  5. Bedelliye katılımı max. Seviyeye getirmek ana amaçtır bunu unutmamanizi tavsiye ederim. E'nin hareketleri biraz da genel endekse paralel negatif seyir izleyebilir. MB deki son değişiklik önümüzdeki hafta XU100 üzerinde baski yaratabilir. Ben yine de bu süreçte 1-2 kap haberi düşebileceğini bekliyorum, gözüm kulağım KAP haberlerinde olacak.

    SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  6. Merkez bankası değişimi faydalı olacak. Hatta yeni başkana bağımsız gibi davran diyecekler. Pazartesi ilk işim Akbank almak olacak. Şeker zaten bir miktar uzun süre kalacak.

  7.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Merkez bankası değişimi faydalı olacak. Hatta yeni başkana bağımsız gibi davran diyecekler. Pazartesi ilk işim Akbank almak olacak. Şeker zaten bir miktar uzun süre kalacak.
    Bence MB başkan değişimi şu an için soru işareti,

    aklıma gelen bazı varyasyonlar var ama olumsuz algılanabileceği için yazmak istemiyorum,

    bu arada sn. Naci Ağbal piyasa tarafından bilinen bir isim, bu tarafı da olumlu.

    şimdilik izleyip görmek lazım bana göre..

    is the average of five people around the human..

  8.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Merkez bankası değişimi faydalı olacak. Hatta yeni başkana bağımsız gibi davran diyecekler. Pazartesi ilk işim Akbank almak olacak. Şeker zaten bir miktar uzun süre kalacak.
    Faiz artışi bu saatten sonra neye yarar 9 tl olsada dolar faiz artişi çok beklenmicek buda bankalarda baskiya devam eder borsa yükselirse hareket sınırlı olur

Sayfa 29/174 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •