-
Jorc Bey, kar zarar ayrı bir mevzu.. ben sadece alacaklar+stoklar+elde tutulan mallar-ticari borçlar-finansal borçlar aritmetiği doğru yapılsın ve bu mevzu herkes tarafından öğrenilip, mevzu kapansın istiyorum.
Şirkete batık muamelesi yapılacaksa veri ile yapalım, batık değilse de bu sözleri tekrar etmeyelim..
-
Şu inceliği de unutmayalım: elde tutulan mallar degerlemesi yapılmış tutarlar olarak kayıt edilirken, stoklar henüz maliyet değerinden muhasebeleştirmeye tabi oluyorlar.
Yani; stoklar satılınca satış fiyatı eksi inşaat maliyeti , eksi pazarlama, eksi yönetim giderleri şeklinde bilançoda yer alıyor..
Daha ne diyeyim bilmiyorum... Hatamız varsa NMB ve VLNTN üstatları göreve çağırıyoruz..
Son düzenleme : Makarna; 04-06-2017 saat: 21:25.
-
İyi günler yakın mı sanki ne
-
05.06.207 pazartesi kap'a bildirilen yazı
Şirket'imizin kamuya açıklanmış son finansal tablolarında stoklar hesabında 13.954.643 TL kayıtlı değeri olan Nurol Park J Ofis Bloğundan 2 tam katın (14 adet bağımsız bölüm) 6.500.000 USD bedel ile yabancı yatırımcıya satışı 2 Haziran 2017 tarihi itibarıyla gerçekleştirilmiştir.
-
Haydi hayırlısı devamı gelir inşallah.
-
Esas haber TL/Dolar da.. 20 milyon + koydu bilançoya an itibariyle.. Özkaynak severlere duyurulur..
-
Perşembe cuma alan yatırım finansman tüm malı sabah boşalttı yeni bir alıcı gelir ve 4,51 üstü kalıcı olursa 4,60 4,73 5,25 sıralı hedeflerim yok olmadı vedalaşırız ne yapalım
-
670000 lot 4,47 maliyetli malı nasıl boşalttı anlamadım doğrusu. Virmanlamıştı halbuki. Acayip işler bunlar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri