Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8641 madde; 1 - 8 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Kymetli 2onur2 kardeşim,haklısınız ve hepimiz haklıyız ancak ortada bir sıkıntı,mağduriyet olduğu aşikar fakat biz mağdur yatırımcıların sesini duyan cidiye alan bu konuda çözüm üreten ilgili alakalı duyarlı devlet mercii ve kurumu yok galiba bu konuda aklın yolu bir yani hemfikiriz ama çaresisiz banamı sordunuz almasaydınız yapmasaydınız şirketi iyi seçseydiniz gibi mantıksız manasız sağlıksız fikirler düşünceler bana necilik gibi sorumsuzluk hal ,hareket ve tavırları olduğu sürece halbuki bizi borsaya borsa şirketlerine yatırım yapın faiz haram döviz almayın gibi nasihati edenlerde zaten belli o zaman bu çelişki niyeki biz vatandaşlara sırtınızı dönüyorsunuz soyguncu, hırsız,dolandırıcı,şaibeli işler çevirip şirketlerinin içini boşaltan sonrada çeşitli bahanelerle şirketi iflas ettiren yada Çbs Printaş şirketlerinde olduğu gibi kitabına uydurulup danışıklı dövüş misali borsa kotundan atırılan bu adaletsizliğe,hakkaniyetsizliğe vesile olan şirketler sahibi paronlardan yana oluyorsunuz hani adalet mülkün temeliydi diye sormazlarmı adama..Allah hakkımızı,haklı hukukumuzu kimsenin yanına kar bırakmasın..Knuşulacak çok haksızlıklar var ancak başını ağırtmayayım kardeşim..Teşekkür ederim bilgilerin,düşüncelerin için..Allah'a emanet ol..Selamlar..

2.  Alıntı Originally Posted by kabile reisi 61 Yazıyı Oku
    Kymetli 2onur2 kardeşim,haklısınız ve hepimiz haklıyız ancak ortada bir sıkıntı,mağduriyet olduğu aşikar fakat biz mağdur yatırımcıların sesini duyan cidiye alan bu konuda çözüm üreten ilgili alakalı duyarlı devlet mercii ve kurumu yok galiba bu konuda aklın yolu bir yani hemfikiriz ama çaresisiz banamı sordunuz almasaydınız yapmasaydınız şirketi iyi seçseydiniz gibi mantıksız manasız sağlıksız fikirler düşünceler bana necilik gibi sorumsuzluk hal ,hareket ve tavırları olduğu sürece halbuki bizi borsaya borsa şirketlerine yatırım yapın faiz haram döviz almayın gibi nasihati edenlerde zaten belli o zaman bu çelişki niyeki biz vatandaşlara sırtınızı dönüyorsunuz soyguncu, hırsız,dolandırıcı,şaibeli işler çevirip şirketlerinin içini boşaltan sonrada çeşitli bahanelerle şirketi iflas ettiren yada Çbs Printaş şirketlerinde olduğu gibi kitabına uydurulup danışıklı dövüş misali borsa kotundan atırılan bu adaletsizliğe,hakkaniyetsizliğe vesile olan şirketler sahibi paronlardan yana oluyorsunuz hani adalet mülkün temeliydi diye sormazlarmı adama..Allah hakkımızı,haklı hukukumuzu kimsenin yanına kar bırakmasın..Knuşulacak çok haksızlıklar var ancak başını ağırtmayayım kardeşim..Teşekkür ederim bilgilerin,düşüncelerin için..Allah'a emanet ol..Selamlar..
    Haklıyız haklı olduğumuza inananlardanım haklıyken haksız duruma düşmek istemem öyle zamanlar yaşadımki öğretmenden imamdan askerden polisten dayak yedim kulak zarımın patladığı yıllarca tedavi görmek zorunda kaldığım günler oldu ama kin gütmedim öç almak için fırsat kollamadım hep sabır dedim faiz haram dediler haklısın bende inandım asla faize para yatırmadım altın erkeğe haram dediler nikah ve eşimin istekleri
    ve yüzük haricinde takmadım ve almadım dolar yabancı para ve vatanımıza zarar veriyor kalkınmamıza engel oluyor dediler bir tek dolar dahi almadım borsa yatırım yeri kumar yeri değil dediler alsat hiç yapmadım kimseye yüksek fiyattan sattım deyip karşı tarafın üzüntüsüne sevinmedim bu yazdıklarıma birileri inanmaya bilir devletin arşivleri beşiğe kadar gizlidir yalanım varsa ispat etsinler kendi payım olan printaşlarda %40 rabaklarda % 33 hissem devletime feda olsun.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •