Sayfa 380/499 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480 ... SonSon
Arama sonucu : 3988 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

Satın alma bedelinin tamamı, Banka’nın Müşteri’ye bildirimini takip eden 7 iş günü içinde Müşteri tarafından Banka’ya nakden ve peşin olarak ödenecektir.
    Bedelin süresi içinde yatırılmaması halinde Banka, satışı iptal edip etmemeye, Müşteri’ye ödeme için ek süre verip vermemeye tek taraflı olarak yetkili olup bu nedenle satışın Banka tarafından iptal edilmesi halinde, Müşteri tarafından yatırılmış teminat tutarının tamamı Bankaca irat kaydedilecektir.

Verilen süre içinde Müşteri’den kaynaklanan bir nedenle tapunun devri gerçekleşmezse, Banka, teklifi düşük kalan bir başka Müşteri’ye götürmekte veya gayrimenkulü serbestçe değerlendirmekte serbesttir. Tapunun devrinin bu madde kapsamında gerçekleşmemesi halinde Banka teminatın tamamını irat kaydeder.

Türkçesi şu:

Kap bildiriminde bankaya alternatif bir ödeme planı sunulduğu yazılmış.
    İhale şartnamesi açık. İhale bedeli 7 iş günü içinde nakit yatırılmalıdır. Süresi içinde yatırılmazsa teminat bedeli banka tarafından irat kaydedilir.
    Banka isterse ek süre verebilir. Bir ihtimal deprem nedeniyle parayı tek kalemde yatırması için ek süre verebilir. Buna banka karar verir.
    Ek süre vermezse veya verebileceği ek süre sonunda para nakit yatmazsa, ihalede teklif veren diğer şirkete gayrimenkulü satmakta serbesttir.
    Yani Banka diğer teklif sahibine kendi verdiği son teklif fiyatı üzerinden yeri almak istiyor musun diye sorabilir. Diğer firma kabul ederse ve parayı yatırırsa yeri alır.
    Ancak ben diğer firma yerinde olsam bunu kabul etmem. Çünkü fiyat ihalede çok yükseldi. Kabul etmeyip, 66.000.000 TL’den ihalenin yeniden başlamasını beklerdim. Karşımda da rakip yoksa 66.100.000 TL teklif vererek yeri daha ucuza alırdım.
    Eplas’ın sunduğu alternatif teklif nedir bilmiyorum ancak, ihale Şartnamesinde belirtildiği gibi Bankanın peşin para isteyeceğini düşünüyorum.
    Banka dese ki İhale Şartnamesi açık. Bunu imzalayarak ihaleye girdiniz . Peşin para dışında bir alternatifi kabul etmiyorum. Buna kim ne diyebilir.
    Selamlar.

4. Herşey bankayla karşılıklı anlaşmalı olabilir. Satış fiyatı bile.

RMX1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by dünyalı Yazıyı Oku
    Herşey bankayla karşılıklı anlaşmalı olabilir. Satış fiyatı bile.

Fiyat karşılıklı anlaşmalı olsaydı, ihale fiyatı gıdım gıdım artıp saatlerce sürmezdi.
    Anlaşma olsaydı bizim grup ihalenin en başında 90.800.000 fiyat verirdi ve konu kapanırdı.

6. Sayın Egedük,
    Sopayla Kemal Zorlu'yu daha önce teklif ettiği fiyata getirdi diye düşünüyorum.

Herhalde 800"de ceza kesti.

Alıntı Originally Posted by dünyalı Yazıyı Oku
    Sayın Egedük,
    Sopayla Kemal Zorlu'yu daha önce teklif ettiği fiyata getirdi diye düşünüyorum.

Herhalde 800"de ceza kesti.
    Bir karar verseniz artık.

Fiyat konusunda Vakıfbank ile anlaşıldı mı?
    Yoksa Vakıfbank sopa ile mi fiyatı arttırdı.

İki söyleminiz birbiri ile çelişiyor.

8. Daha önce de dediğim gibi borsa düşünce düşüyor çıkınca tepki yok

Sayfa 380/499 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •