Sayfa 748/1043 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 5,977 - 5,984 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    aynı soruları araştırıp bulmaya çalışıyorum bana gelen kulis haberin eski olduğu şimdilik gündeme bir şekilde fısıldandığı olarak geldi
    Celik hocam . Ankarada kabine değişikliğinden bahsediliyor ...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. dolar düşüşe gececek mutlaka şu an düşüşte yarın piyasa ralli modunda olabilir temkinli olucaz her şeye rağmen

3.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Celik hocam . Ankarada kabine değişikliğinden bahsediliyor ...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    revizyon olacak deniyor kabinede değişiklik iyidir en azından bir beklenti borsa camiası için iyidir

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    revizyon olacak deniyor kabinede değişiklik iyidir en azından bir beklenti borsa camiası için iyidir
    Bencede iyi olur . Özellikle fiyatları düşük olan bist 30 ve diğer hisselere iyi yansır. Celik hocam Tcell ve yapıkredi nasıl olur

5. Benim aldığım duyumlara göre istifa haberi doğru arkadaşlar.Yerine kimin getirileceği henüz net değil.Kabine de değişiklikler olacağı ve RTE nin Ak Parti başkanlığını Numan Kurtulmuş'a bırakacağı ve sadece Başkan olarak devam edeceği ve sular durulduğunda Berat Albayrak ın dışişlerinin başına getirileceği söylentiler arasında.YTD...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,826
    Temkinli olmak yeni alım yapacak biri için nasıl olur bilemiyorum..Yarın piyasa 1.000-1.500 puan yukardan bile açabilir. Gelen haberlerin niteliğine göre. Tersi de olabilir tabii..yalanlamalar gelir, kabul edilmez vs vs.

7. Avgyo
    yayla
    agyo
    rheag istediğim hareketi yapmalı
    odas
    karsn
    usak
    dgate
    ekgyo ve prkme olarak bu hafta izliyeceklerim

8. İstifa haberi üzerine yabancılar da alıma girerse, ilginç bir haftaya başlarız

Sayfa 748/1043 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •