-
Biden iktidarımızı dağıttı daha göreve başlamadan
Ama benim temennim tepedekinin istifa etmesi,Albayrak sağlık sorunlarını gerekçe göstermiş,gayın babasının sağlık sorunları çok daha fazla...Yarın herşey netleşir,şu an kendisini acındırıyorda olabilir,İreis belki dur olduğun yerdede diyebilir,nasıl olsa algıya alıştık.
-

Originally Posted by
Kar_Adam
Türkiye'nin,Döviz ödemeli / garantili yaptırdığı işler ne olacak.?.
Ekonomi/ Hazine Bakanı değişince borçlar azalacak mı.?.
2021 Model yeni Makam aracı almaktan vaz mı geçecekler.?.
.Bence Hayır..
Bizim; sırtımızdaki yük , arkamızdaki düdük ,gene aynı....!.
...Bastılar sırtımıza yükü nasıl olsa,elde avuçta birşeyde kalmadı,en son altına yüklenmişlerdi,zaten sadece o kaldı.
-

Originally Posted by
british
Önümüzdeki süreçte ilginç durumlar yaşayacağız.Sanırım Biden korkusu içlerine kadar sızmış.Temennim Aile sadetleri sallantıda,bakalım işi nasıl toparlayacaklar.
-
ABD nin yeni başkanı baydın, henüz koltuğa oturmadığı için,Bizim reyiz ''Dostum Baydın '' diyemiyor...Dostu Tramp' da kayıp...Damat da,Evime döneceğim diyor..Reyizin işi zor...😃
-
Ya damat
Ya 40 vekil
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-

Originally Posted by
Kar_Adam
ABD nin yeni başkanı baydın, henüz koltuğa oturmadığı için,Bizim reyiz ''Dostum Baydın '' diyemiyor...Dostu Tramp' da kayıp...Damat da,Evime döneceğim diyor..Reyizin işi zor...
Biden kazandıktan sonra ona uyku haram,dikkat edilirse torba olan gözünün altı dahada morarmış,bu böyle devam ederse yığılıverir olduğu yere,çünkü bu yükü kaldırmak çok zor,Ecevit örnek buna.
-
Dolar ucuzladıkca kapan çok olur.
Geri dönüş önceden saydığımız yapısal reformlar
tasarruf
israfdan vazgeçilmeli
Veriler yalandan kurtulmalı
Hukuk ve adelet olmalı
Ondan sonra yabancı gelir ve dolar 7 lere düşer borsa 2500 gider.
YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-

Originally Posted by
kubilayhan23
Ya damat
Ya 40 vekil

Esasında 40 vekil olsa daha iyiydi,çünkü darmadağın olurlardı,ama yine dağılma ihtimali yüksek,zaten Kasım ayına dikkat çekmiştik.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri