Sayfa 157/1002 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: Viop - XXVII

1. 2 gün sonra yaptımlarla ilgili 1-2 tweet atmayacağının garantisi yok.. sorun faiz değil..faiz %30 da olsa bu yabancı kaçacak..
    sorun Türkiyenin ABD den kopması..yoksa bankalar neden ucuz kalsınki..salak mı adamlar çer çöp hisseler 10 kat çıkmışken bunlar diplerde geziyor..operasyon yapmak için bile bankaları yükseltebilirlerdi..ama yapmıyorlar..MESELE PARA DEĞİL..MESELE CEZA KESİLMESİ..
    çünkü yukardaki sahipleri öyle istiyor..
    bizimkiler bunu gördü ve borsadaki çöküşü önlemek adına küçük ve sahipli şirketleri yukarı taşıdılar..rest çektiler yani..
    biz size muhtaç değiliz mesajı bu..
     Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    bidenin özür diledigi unutuldu galiba,ben bilgisayar oyunu sandım dedi darbe girişimini dün gibi hatırliyorum,bunlar boş muhabbet zaten fiyatlarda var 5 tl ye akbankmı olur,8 sene dolar 2 iken 7 idi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ekonominin düzelmesinden bahsetmiyoruz.ama bazı hisseler o kadar ucuzki azıcık doğru işler yapılsa güzel prim olur.

kısa vadeli bıst tahmini yapıyoruz.

3.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Metindeki dilde düşünülünce, bence şuanki durum pek kurgu gibi değil...Bu kadar beklenmesi de yeni listenin hazırlanmasıyla ilgili bir olabilir...
    Yerine kim gelecek vs...Aynı zamanda başka revizyonlarında olması mümkün tabi.

Ama bu durumun ABD seçimlerinin hemen akabinde olmasıde tesadüf olamaz.İlginç bir hafta sonu yaşıyoruz.
    Kesinlikle katılıyorum... bu tesadüf olamaz

4. Düzelme ihtimali yok. İnsan önce hata yaptığını kabullenmek durumunda şimdiye kadar neyi kalbullendiler ki. Her olayın sorumlusu CHP ya da zihniyeti değil mi ama

onumuzde aralik 15 kadar borsanin yukselmesi icin zaman var sonrasi yurt disi noel tatiline girer piy yataya sarar.. ocak ayinda yeni baskan goreve baslayacak baslamasiyla sorunlarda baslar o zamana kadar piyasalar bu olusan boslugu iyi kullanmali sonrasinda boyle firsat bulmak zor..biden devir teslim toreninden once kimseye ne laf eder ne twit atar koltugu otursun bakalim

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    2 gün sonra yaptımlarla ilgili 1-2 tweet atmayacağının garantisi yok.. sorun faiz değil..faiz %30 da olsa bu yabancı kaçacak..
    sorun Türkiyenin ABD den kopması..yoksa bankalar neden ucuz kalsınki..salak mı adamlar çer çöp hisseler 10 kat çıkmışken bunlar diplerde geziyor..operasyon yapmak için bile bankaları yükseltebilirlerdi..ama yapmıyorlar..MESELE PARA DEĞİL..MESELE CEZA KESİLMESİ..
    çünkü yukardaki sahipleri öyle istiyor..
    düşüncenizden eminseniz short poz açarsınız,varsa bögle bir düşünceniz eksteriye yapıştırın bu foruma,burada sizi tenzih ederek söglüyorum viopta poz açmamış elini taşın altına koymamış o kadar çok insan varki çok zavallı insan var yani

7. düşünce değil gerçekler bunlar..poz ile alakası yok..belki param yok benim..
     Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    düşüncenizden eminseniz short poz açarsınız,varsa bögle bir düşünceniz eksteriye yapıştırın bu foruma,burada sizi tenzih ederek söglüyorum viopta poz açmamış elini taşın altına koymamış o kadar çok insan varki çok zavallı insan var yani

8. daha önce herhangi bir hisse 1 zirve yapınca HOOP DUR BAKALIM diyordu SPK..şimdi batmış şirket 10 kat yükseliyor sorgu sual yok..neden göz yumuldu bunlara..tabiki yabancı yatırımcı kaçtığı için göz yumuldu..
    yabancı olmadan biz bize yeteriz dendiği için göz yumuldu..çaresizlikten

Sayfa 157/1002 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •