Sayfa 686/1002 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,481 - 5,488 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Birisi istifa etti dolar aşağı kırdı şimdilik.

İstifa etti söylentisi çıktı diye TL 'nin değerlendiğini doların düştüğünü görmek çok üzücü bir durum olmalı kendisi adına.

Düşünüyorum da birisi istifa edince böyle oluyorsa , ekonomi ile bağlantısı olan bütün görevliler istifa etse dolar 5 liranın altına kıracak galiba.

Bizim için üzücü tarafı ise ekonomi literatürüne geçecek spesifik açıklamalardan mahrum kalacağız.
    Hiç unutmam babacan görev almayacağını açıkladığında borsa +1 den eksi 2 ye düşmüştü..ülkemizde bu tarz haberler çok önem taşıyor

2. Herkese merhaba ; Günün özeti bir maliye bakanının olup olmadığının bilinmemesi piyasalara güven verdi. diye açıklanabilir mi ?

3. Tabela faiziyle ( politika) fonlama faizi (reel) arasında zaten 400+ baz puan fark var. Yani fonlama faizini aynı bırakıp politika faizini 400 baz puan arttırmak psikolojik ve kısa süreli etki dışında hemen hemen hiçbir etkiye sahip değil. Merkez piyasayı zaten 14 üzerinden fonluyor. Bayağıdır bakmadım belki daha da artmıştır.

Teknik olarak formasyonu tamamladığını belirtmiştim. Şimdi kabaca 8 lira altına gelmez ise, 8-8.60 arası oluşturduğu yeni formasyonu takip etmek gerekli.

Kıçında yaprak olan kabile ülkelerinde bile, bir maliye bakanının durumu bu kadar belirsiz olmaz...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Hiç unutmam babacan görev almayacağını açıkladığında borsa +1 den eksi 2 ye düşmüştü..ülkemizde bu tarz haberler çok önem taşıyor
    Ek bilgi yanlışta biliyor olabilirim ama babacanin ODTÜ deki not ortalamasi 4.0 diye duydum.
    Bunun ne demek olduğunu bilmeyenler icin her sınavı neredeyse 90 ve üzeri demek.

BİR BOKSÖR YERE DÜŞTÜĞÜ ZAMAN DEĞİL AYAĞA KALKAMADİGİ ZAMAN YENİK SAYILIR.

Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Ek bilgi yanlışta biliyor olabilirim ama babacanin ODTÜ deki not ortalamasi 4.0 diye duydum.
    Bunun ne demek olduğunu bilmeyenler icin her sınavı neredeyse 90 ve üzeri demek.

BİR BOKSÖR YERE DÜŞTÜĞÜ ZAMAN DEĞİL AYAĞA KALKAMADİGİ ZAMAN YENİK SAYILIR.
    "Benim oğlum bina okur, döner döner yine okur."

Kafa değişmedikçe, boş yere işgal etmiş ODTÜ'yü.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Birisi istifa etti dolar aşağı kırdı şimdilik.

İstifa etti söylentisi çıktı diye TL 'nin değerlendiğini doların düştüğünü görmek çok üzücü bir durum olmalı kendisi adına.

Düşünüyorum da birisi istifa edince böyle oluyorsa , ekonomi ile bağlantısı olan bütün görevliler istifa etse dolar 5 liranın altına kıracak galiba.

Bizim için üzücü tarafı ise ekonomi literatürüne geçecek spesifik açıklamalardan mahrum kalacağız.
    ...Aynn.Piyasa tarafından istenmediklerini hala anlamamışlarsa diyecek birşey yok

8. rivayete göre mbnin eksi rezervde olduğu yukarılarda yeni fark edilmiş...

Sayfa 686/1002 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •