Sayfa 222/1002 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: Viop - XXVII

1. Covid ile yediler sarı oğlanı
    Aşı haberiyle Dow%5 yukarda

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    sanki hepsi Trump'ın gitmesini beklemiş...

Avustralya'da Oxford-AstraZeneca aşısının üretimine başlanıyor- bloomberght.com

bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan habere göre; küresel biyoteknoloji şirketi CSL, 3. aşama deneyler tamamlanmadan Melbourne'de Oxford-AstraZeneca aşısının üretimine başlayacaklarını açıkladı.

Biyoteknoloji şirketi CSL'in Bilim Bölümü Başkanı Dr. Andrew Nash, ABC News'e yaptığı açıklamada, klinik deneylerin umdukları olumlu sonucu vermesi halinde son aşama onayını almadan önce aşının kısa süre içinde halkın kullanımına hazır olacağını söyledi.

Aşının 3. aşama deneylerinin bu yıl sonunda sona ermesi bekleniyordu.

Avustralya, İngiliz-İsveç ilaç şirketi AstraZeneca'nın Oxford Üniversitesi ile ortaklaşa geliştirdiği yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının üretimi ve tedariki için üreticilerle 1,7 milyar dolarlık anlaşma imzalamış, aşının vatandaşlara ücretsiz yapılacağını duyurmuştu.

Avustralya Başbakanı Scott Morrison hükümeti, vatandaşların ücretsiz Kovid-19 aşısına 2021 yılı başında erişebileceğini bildirmişti

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.bloomberght.com/avustral...aniyor-2268239

3.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    36 saat içinde 1.369 dan aldığımı kar ederek vereceğim.
    bundan eminim.. asdas
    Bence biraz hamallık yaptırırlar gibi geliyor, du bakalım nolucak. jetonları idareli kullanın nolur nolmaz
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Biden gelir virüs işi rafa kalkar dedik..
    Trump ekim ayı içinde gelecek dedi idi..
    Ektiler trump u..
    Biden ile beraber 2021 bahar sonu yaz başı virüs işi rafa kalkar!!

Biz de de görünen biden e hazırlık var..Çok fazla diklenmezsek biden ile anlaşırsak global sermaye akışı olur tr ye..

Size gösterilene inanmayın!
    Hep inanıyoruz, ama çok inandırıcı gösteriyorlar be abi

Yürekten inanıyoruz hem de,

Bir de çok zeki olduğumuzu düşünüyoruz ya hep ondan oluyor,

Halbuki gerçekler tam tersi,

Önce bunu kabul ederek bu işe başlamalı

Bir de bize gösterilene inanmayacak isek şuanda bize gösterilen "Pfizer aşı geldi dertler bitecek",

O zaman buna inanmamamız lazım şuanda diye anlıyorum. O zaman aşı geldi dertler bitecek diye birşey yok o zaman.

Bu yalan. Çünkü bize gösterilen bu. Olabilir bak ha, niye hemen inandık ki =)

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ilkokulda pek sevilmese bile bir öğretmen okuldan ayrılacaksa bazı SÜMÜKLÜ ARKADAŞLAR öğretmenin paçasına yapışır duygusallık yapardı.

BAKAN İSTİFA etmesin diye bazı demeçleri görünce bunu hatırladım.ekonomik göstergeler ortada iken kim paçasına yapışır ki...

bakanımın yolu açık olsun,ailesiyle huzurlu hayatı olsun.herkes siyaset yapacak diye bir kural da yok.

alsın bir ev,fatih por. gibi, tarım yap,ailenle doğal sebze yetiştir...oh...miss
    Ekonomiyede bir nebze faydası olur.
    Hatta bahçede yetistirdiklerini tanzim satışta satabilir.

6. Yani doların da ayısı mı olurmuş 2 senedir shortladığım tüm dolar shortların zararı 1 günde çıktı, git vicente git sinirim minirim kalmadı

Hem Dolar çıkarken RTE yaptı inerken niye RTE yaptı olmuyo. Adam resmen yumruğunu vurdu masaya...

7. damat kariyerini, zirvede bıraktı mı diyecez
    kim tutuyot bunu 8.05lerde

8. bugün bim bilançosumu gelecek?
    kötü mü bekleniyor?
    pay vadelisinden alayım dedim, sistem müsade etmedi. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 222/1002 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •