Emeğinize sağlık sn borsakumbara
Emeğinize sağlık sn borsakumbara
Petrol %8 primli ruble dolara karşı değer kazanıyor, herif hala baskı peşinde . Allah ıslah etsin. Beklemeye devam.
Tuborg 427.000.000 TL kar açıklamış. Bu şirketin Efes gibi uluslararası fabrikaları yok bu şirketin Efes gibi ccola şirketi yok. Ama sadece yerli bira işiyle efesten neredeyse daha iyi
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neredeyse derken ?
efes türkiye karı 90 küsür milyon tuborg 427 milyon arada 5 kat kadar küçük bir fark var faiz gelirinide dikkate almazsak aradaki fark 427 milyon kat
efessin yaptığı kar faiz gelirinden geliyor
efes global ciro 9 milyar net kar 0 tl
Efes'in tüm bira işini madem zarar ediyor kapatsın Tuncay abikoladan gelen temettü yeterRedmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Efes'in yurtdışıyla birlikte toplam 10 milyar bira satışı var, yani Tuborg'tan 5 kat daha fazla ancak biranın karı ondan 5 kat daha az, benim anladığım pazarlama ve yönetim giderleri adı altında karı kaçırıyorlar. Başka açıklaması olamaz. Bu bilançoda 1,5 milyar kar beklentim vardı, yarısını iç etmişler. Cola olmasaydı taşımayacağım bir hisseydi. Cola'da ABD'li ortak olmasa onda da kar göremezdik. Bu düzeyde bir şirkette bunlar kadarına denk gelmedim.
Yer İmleri