Emeðinize saðlýk sn borsakumbara
Emeðinize saðlýk sn borsakumbara
Petrol %8 primli ruble dolara karþý deðer kazanýyor, herif hala baský peþinde . Allah ýslah etsin. Beklemeye devam.
Tuborg 427.000.000 TL kar açýklamýþ. Bu þirketin Efes gibi uluslararasý fabrikalarý yok bu þirketin Efes gibi ccola þirketi yok. Ama sadece yerli bira iþiyle efesten neredeyse daha iyi
Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neredeyse derken ?
efes türkiye karý 90 küsür milyon tuborg 427 milyon arada 5 kat kadar küçük bir fark var faiz gelirinide dikkate almazsak aradaki fark 427 milyon kat
efessin yaptýðý kar faiz gelirinden geliyor
efes global ciro 9 milyar net kar 0 tl
Efes'in tüm bira iþini madem zarar ediyor kapatsýn Tuncay abikoladan gelen temettü yeterRedmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Efes'in yurtdýþýyla birlikte toplam 10 milyar bira satýþý var, yani Tuborg'tan 5 kat daha fazla ancak biranýn karý ondan 5 kat daha az, benim anladýðým pazarlama ve yönetim giderleri adý altýnda karý kaçýrýyorlar. Baþka açýklamasý olamaz. Bu bilançoda 1,5 milyar kar beklentim vardý, yarýsýný iç etmiþler. Cola olmasaydý taþýmayacaðým bir hisseydi. Cola'da ABD'li ortak olmasa onda da kar göremezdik. Bu düzeyde bir þirkette bunlar kadarýna denk gelmedim.
Yer Ýmleri