Sayfa 710/1002 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    üstteki mesajdaki foto gözüküyor mu

Ben sadece alttakini görebiliyorum, üstteki mesaj içindeki foto görünmüyor

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    Düzelen bir şey olmayacak A.K.Partisi döneminde, fakirleşmeye devam edeceğiz

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Cumhurbaşkanı Kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine atanan Lütfi Elvan "Benim için de sürpriz oldu" dedi. LütfiElvan, "Berat Bey ile görüştüm. Sayın Bakanın sağlık problemi nedeniyle devir teslim töreni olmayacak" ifadelerine yer verdi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,302
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine atanan Lütfi Elvan "Benim için de sürpriz oldu" dedi. LütfiElvan, "Berat Bey ile görüştüm. Sayın Bakanın sağlık problemi nedeniyle devir teslim töreni olmayacak" ifadelerine yer verdi.
    Trump 'un damadıyla arkadaş olduğu için Berat Albayrak 'ı , Biden 'le aynı üniversitenin mezun diye Lütfi Elvan 'ı bakanlığa getirmek .

Kartal imam Hatip teorisini dış siyasette de uygulamaya çalışıyoruz galiba.

Eski merkez bankası başkanı laf dinlemiyor tü kaka , uysal başkan laf dinledi dinledi o da tü kaka , bir tek reis doğru , reisi klonlasınlar her bir makama bir reis olsun bitsin. Bir ara yazmışlardı sayıştayyip , danıştayyip kendisinin her bir konu üzerine ayrı bir uzmanlığı var. Dünya da benzeri yok.

Lütfinin kariyerine baktım, bundan maliye bakanı falan olmaz sonucuna vardım, elde olan bu ataması...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Buradan politika değişikliği olmadığını varsayabiliriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 710/1002 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •