Sayfa 295/1002 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: Viop - XXVII

1. TCELL'de fiyat 15,25 den anlaşılmış, BIST30 ağırlığı daha da artacak.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ne bekliyorsun? Bence 200 civarı bir şey yapar...bu durumda palanın yerinde olsan ufak ufak buralardan vermez miydin? kararı 130 binlerde beklerdin.

Ha, 200 bile olsa pala almaya devam eder borsayı diyorsan orasını bilemem (abd tepede...nasd** ufaktan satış yiyor, biraz da çok satış yiyen banka ve havacılık alıyorlar...dow da dönerse yurt dışında şelale başlayabilir)
    200 bekliyorum ben de

tabii esas resimde 2 puan mı 3 puan mı bi ayrıntıdan ibaret.. aslolan piyasanın hiç sevmediği pratiklerin bırakılıp ortodoksa dönülmesi, damadın gidişi bu bakımdan çok sembolik bir mesaj oldu, bürokratların gelmesine londra da kötü laf etmedi, mutabık kaldı gibi gözüküyor

newyorkta big-tech satıp, diğerlerini alıyorlar, asset re-allocation, faang'tan vergi falan isteyecekmiş demokratlar .. sıkıntı yok gibi.. demokratların bi önceki gelişinde borsalar bi dipten kalkış yapmıştı ki, akıllara zarar, hatırlarsın 2009 çok shortçu telef olmuştu bizim burda da

uğur şahin yılsonuna kadar 1,5 milyar doz aşıyı hazır edeceklerini söyledi, düşünsene aşı geliyor- hayat eski güzel ritmine dönüyor, gider daha piyasalar, bunun kutlaması hemen bitmez, daha havai fişek patlatacaktık

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    yasemin ablam endeks rekor kırıyor şu 110 luk kagıt 12,50 de geziyor nasıl olıcak bu matematikle bu iş.
    Altın uçmazsa o kağıt totosunu zor kaldırır. Eğer yurtdışı borsalarına satış gelirde, altın da bundan nasip alır düşer, bir dip yapar ise ben 7.5-8.5 arası talip olurum, belki. Ya da hiç uğraşmam gider düşük fiyattan gümüş alırım.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    yazıklar olsun.................
    dışarda oldugumdan her hangi bir şey göremiyorum yazıklar olsun diye yazmışınız merak ettigim için yazdım itibar verilmiştir

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    200 bekliyorum ben de

tabii esas resimde 2 puan mı 3 puan mı bi ayrıntıdan ibaret.. aslolan piyasanın hiç sevmediği pratiklerin bırakılıp ortodoksa dönülmesi, damadın gidişi bu bakımdan çok sembolik bir mesaj oldu, bürokratların gelmesine londra da kötü laf etmedi, mutabık kaldı gibi gözüküyor

newyorkta big-tech satıp, diğerlerini alıyorlar, asset re-allocation, faang'tan vergi falan isteyecekmiş demokratlar .. sıkıntı yok gibi.. demokratların bi önceki gelişinde borsalar bi dipten kalkış yapmıştı ki, akıllara zarar, hatırlarsın 2009 çok shortçu telef olmuştu bizim burda da

uğur şahin yılsonuna kadar 1,5 milyar doz aşıyı hazır edeceklerini söyledi, düşünsene aşı geliyor- hayat eski güzel ritmine dönüyor, gider daha piyasalar, bunun kutlaması hemen bitmez, daha havai fişek patlatacaktık
    Ağzından bal damlıyor. Bu tarz öngörüler beni çok aşıyor ben anlık sadece ucuz / pahalı diyebiliyorum, endeks taminim yok yani ama mesela tahvil 10 a düşerse YKB ne eder ARSAN ne eder KLMSN ne eder ezbere bilirim. Diyeceğim o ki, tahvil 12 lere doğru gelirse buralar bedava.

9 - 8 ler konuşulacaksa, dediğiniz rakamlar rahat gelir. Olur olmaz bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum ama olursa ucuz olacakları gerçek.

6. IMTIS Holdings, Turkcell'in sermayesinin %5'ine karşılık gelen paylarını satma konusunda anlaşmaya vardı - KAP

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:

IMTIS Holdings S.â r.l.'nin ("IMTIS Holdings'') Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.'de ("Turkcell") sahip olduğu, Turkcell'in çıkarılmış sermayesinin %5'ine karşılık gelen, en fazla 110.000.000 Turkcell hissesini ("Hisseler") satma niyetine ilişkin önceki açıklamamızı takiben, IMTIS Holdings işburada blok satışın sonuçlarını açıklamaktadır.

Buna göre, IMTIS Holdings, Hisseler'i (yukarıda tanımlandığı üzere 110.000.000 Turkcell hissesini) her bir hisse başına 15,25 TL fiyat ile satma ("Satış") konusunda anlaşmaya varmıştır ve toplam işlem tutarı yaklaşık brüt 1.677,5 milyon TL'dir. Satışın tamamlanması akabinde IMTIS Holdingsin Turkcell'deki doğrudan hissedarlığı %19,8 olacaktır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    altın alırmıyım..neden olmasın ama onsu 1.400 dolar olmadan almam.bu rakamla ilgili çok şey yazılabilir.giderse canı sağolsun...

dolarda orta vadede 7.20 olursa....işte o zaman alırım.gram ne olur?yoksa işim olmaz..

Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    tayyibi götürebilecek bir kur olduğunu düşünmüyorum. 2 den 8 e geldi, 16 ya da gitse bişi değişmez... biz fakirleşiriz, o sarayda yaşamaya devam eder. 25 olsun gider dersiniz...25 olur, biz fakirleşiriz...o sarayda yaşar...
    O kadar da değil bence. Millet patates soğan bulamayınca yerel seçimlerde büyük seçimler gitti. Millet aç kalınca ki o kurlarda taş kemirir, RTE falan kalmaz. Ha ne olur, AKP tayfası iki yeni partiye ve az miktarda İyi partiye gider, ülkenin batmasına göz yumanlar, bu partilerde kahraman gibi karşılanır.
    Cehalet devam ettikçe sonuç fazla değişmez.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 295/1002 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •