Sayfa 942/1002 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,529 - 7,536 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    AFV bu aralar en iyi getiren fon yabancı hisse fonları içinde. Diğerlerini geçti. AFA ve GBG de nispeten iyi getiriyor.

Teknoloji ağırlıklıklı olan AFT, YAY, IPJ, TTE, ve AFS ciddi zarar ettiriyor son zamanlarda.

Nerede çokluk orada mokluk...
    Avrupada cok buyuk firsatlar vardi ama AFV endeks fonu gibi. Euronun deger kaybetmesi gelirleri biraz torpuledi tabii...
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hocam uzun zamandır beklediğim bir şey, Avrupa kağıtlarının alınabileceği bir yerli broker ekranı. Nedir, biraz daha bilgi veir misiniz sakıncası yoksa.

https://www.getmidas.com?kid=1AV6M5 (refli link)

https://twitter.com/getmidas

3. Hazırlanmasında emeği geçenlere tekrar teşekkür ederek, tablonun güncel hali linki var mı acaba, rica etsem ?
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Siz bunu yolladıktan 5 dakika önce girip kurcaladım. Ama cache'leri temizleyip, ref ile tekrar gireceğim, kusura bakma.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Midas'ı diyorum bende, papara sanmıyorum yetkileri yok o konuda yetkilendirme almaları lazım kısa bir süreç değil.
    https://www.youtube.com/watch?v=_Q1appwo-8s

6.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    yanlış anlamadıysam sadece yerli borsa ve amerika borsası için kağıt alınabilecek. ben kendi adıma japon çin hindistan norveç isveç brezilya kağıtları da seçmek isterdim açıkcası. yanlış anladıysam da biri beni detay açıklamalarıyla düzeltebilir mi?

7. hazır kur düşerken aktif yönetilen yabancı fon bakayım diyorum ama gbc dışında pek de bişey bulamıyorum
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    hazır kur düşerken aktif yönetilen yabancı fon bakayım diyorum ama gbc dışında pek de bişey bulamıyorum
    Dönüp dolaşıp arayıp tarayıp GBC ye çıkıyoruz. Herkesde aynı sorun ve arayış. Şirketlerin bu eksikliği ve ihtiyacı değerlendirmemesi çok ilginç...
    Bilgi paylaştıkça artar... Yazdıklarım, yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 942/1002 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •