Sayfa 508/1002 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Erdoğan:
    -Vatandaşlarımızdan bireysel tasarruflarında milli paralarına güvenmelerini ve tercihlerini TL'den yana kullanmalarını istiyorum
    -Rezervlerimizi güçlendirmenin yolu TL'ye güveni artırmaktan geçiyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan:
    -Ekonomi yönetimimiz yerli ve uluslararası yatırımcılarla yakın mesai içinde olacaktır
    -Ekonominin tüm tarafları ile yakın işbirliği halinde hareket ediyoruz

Erdoğan: Uluslararası yatırımcılarla bir dizi toplantı yaparak, ülkemizdeki imkanları, potansiyeli ve sağlayacağımız desteği bizzat anlatacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: Ekonomide elbette sıkıntılarımız var ama karşımızdaki fotoğraf ümitlerimizi artıran ciddi başarılara işaret ediyor

Erdoğan: Türkiye 3.çeyreğe ciddi bir toparlanmayla girmiştir

Erdoğan: Faizlerin en azından enflasyon seviyesinde tutulma mecburiyeti bu konuda verdiğimiz mücadeleyi zora sokuyor, faiz sebep enflasyon neticedir ve bunu başaracağız

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan:
    -Vatandaşlarımızdan bireysel tasarruflarında milli paralarına güvenmelerini ve tercihlerini TL'den yana kullanmalarını istiyorum
    -Rezervlerimizi güçlendirmenin yolu TL'ye güveni artırmaktan geçiyor
    Daha önce bu cümleyi kurduklarında Dolar ve Yüro kaç liraydı.?.

Erdoğan: en kısa sürede enflasyonu tek haneli rakamları düşürmekte, ardından kademeli olarak orta vadeli hedeflerimizi indirmede kararlıyız

Erdoğan: Fiyat istikrarını sağlayacak politikaları belirlemek ve hayata geçirmek Dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de Merkez Bankasının görevidir

Erdoğan: Yeni MB başkanı ve Yeni bakanımızın göreve başlamasıyla piyasadaki olumlu görünüm doğru yolda olduğumuzu gösteriyor

Erdoğan: Hazine ve Maliye Bakanımızın ve Merkez Bankamızın yeni başkanının, enflasyon hedeflemesini ve para politikası araçlarını, temel yaklaşımlarımıza uygun şekilde, şeffaf, öngörülebilir, istikrarlı bir seviyeye en kısa sürede getireceklerine inanıyorum

Erdoğan: Yeni Merkez Bankası başkanının ve Maliye Bakanının atacakları her adımda yanında olacağız

Erdoğan: Ekonomide girdiğimiz yeni dönemin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum

Dolar/TL Cumhurbaşkanının açıklamaları sonrası 7.9350’y kadar geriledi

Sayfa 508/1002 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •