Sayfa 717/784 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767 ... SonSon
Arama sonucu : 6270 madde; 5,729 - 5,736 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1. Beyler yan tahtalardan babalara dehşet geçiş var. Garanti hacmi 6 milyarı geçmiş!!! Lakin bizimki hakikaten sağlam duruyor. Hakkını verelim

2.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    katılıyorum zaten bunun ilişkisi ne faiz ile ne kur ile kardı. tamamen popoyu kurtarıp dik tutma operasyonu beklentisi icinde buradayiz. yoksa ne işim var burda ( benimkisi bir nevi kumar )
    Aynen. Yoksa şirketin temeline baksan topuklarına vura vura kaçarsın.

3.  Alıntı Originally Posted by Katsura Yazıyı Oku
    Aynen. Yoksa şirketin temeline baksan topuklarına vura vura kaçarsın.
    Aynen tam topuklarız ) Yeterki bir gecede memleket ten kaçmasınlar.

4. Abartmayın. Eğri oturalim doğru konuşalım herif leş hetid ama büyük adam. Memleketin en büyüklerinden. Öyle şey yapacağını sanmam. Beyler borçsuz şirket çol çol az. Enka ege seramik vesair. Azınlıl bunlar. Baksanıza enerji şirketletinin malı tablolarına. Gırtlağa kadar borç. Turcasa bakın, diğerlerine bakın. Şirketler bu borçla yaşayacaklar. Seneler itibariylr eriyecek bu borçlar.

5.  Alıntı Originally Posted by fchopen Yazıyı Oku
    Abartmayın. Eğri oturalim doğru konuşalım herif leş hetid ama büyük adam. Memleketin en büyüklerinden. Öyle şey yapacağını sanmam. Beyler borçsuz şirket çol çol az. Enka ege seramik vesair. Azınlıl bunlar. Baksanıza enerji şirketletinin malı tablolarına. Gırtlağa kadar borç. Turcasa bakın, diğerlerine bakın. Şirketler bu borçla yaşayacaklar. Seneler itibariylr eriyecek bu borçlar.
    Kağıdın defter değeri 12 kuruş. Daha ne diyeyim.

6.  Alıntı Originally Posted by Katsura Yazıyı Oku
    Kağıdın defter değeri 12 kuruş. Daha ne diyeyim.
    Sihirbaz ya bu şapkadan tavşan çıkartacak yada bizi kutuya koyup kaybedecek. Ben A şıkkına oynuyorum

Sayfa 717/784 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •