Sayfa 730/1002 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,833 - 5,840 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. Aslında ülke ekonomisinde düzelen hiçbir şey yok.

Swap bulunamadı.

Borç alınamadı.

IMF ye gitmem denildi.

Tek çare tefeciden borç almak.

Yani sıcak para.

Yabancıya gel borsa da kumar oyan deniyor gibi.

Umarım bu, (yapısal reform masalı gibi) kibritçi kızın alev etkisi yaratmaz.

1-2 ay daha idare etsin de Allah kerim denmez.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    altından girilir mi diyorsunuz ustadım 475 den
    Geçen hafta 9 yaşındaki oğlum: Baba altınlarımı ( 1.5 gram ) bozdurayım demişti. Bir şey alacak sandım. Hayırdır dedim. Ucuzlayınca geri alırım demisti de gülüp geçmiştim.

Ama hanım satti . 520 lirlardayken sattı altınlarını. 75 liradan tupras aldı. Şimdi keyfi yerinde .

Ailede çürük halka benim amajkfkd.

3. Dolar 7.80 altına gelmedi.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Geçen hafta 9 yaşındaki oğlum: Baba altınlarımı ( 1.5 gram ) bozdurayım demişti. Bir şey alacak sandım. Hayırdır dedim. Ucuzlayınca geri alırım demisti de gülüp geçmiştim.

Ama hanım satti . 520 lirlardayken sattı altınlarını. 75 liradan tupras aldı. Şimdi keyfi yerinde .

Çocuktan al haberi diye boşuna dememişler.

Yatırım danışmanınız olarak atayın kendinize derim.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku

Ben gram altında düşüşlerde moralim bozulunca on yıllık gram altın grafiğine bakıyorum,hemen moralim yerine geliyor.Gram altında bizim memlekette sıkıntı olmaz sn dimitris.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla ben ortalıkta sadece bir ton laf ve devir teslim töreni gördüm,hele bir icraat başlasın anlarız o zaman realiteyi,şimdilik olanlar tiyatro gibi geldi bana.Yani düşük kur yüksek faiz olayına döndüysek o zaman yurt dışına reel faiz yoluyla kar transferini kabul ettik demektir,e adamlar karlarını realize etmek istediklerinde dolar talep edecekler, nerden bulacağız o dolarları,ben bu işin matematiğini anlıyamadım,ama neyse.
    İkinci bir s-400 vakası o zamanda olumsuzluk söylemleri vardı. Bizde inandık. Şimdi biden kazanında en çok olumsuz etkilenecek tl dediler. TL değer kazanıyor.
    Nereden tutarsan tut elinden kalıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    İkinci bir s-400 vakası o zamanda olumsuzluk söylemleri vardı. Bizde inandık. Şimdi biden kazanında en çok olumsuz etkilenecek tl dediler. TL değer kazanıyor.
    Nereden tutarsan tut elinden kalıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Valla sn egeli ben artık başka şeyler düşünmeye başladım.Büyük hadiseler öncesi misal başkanlık seçimi,misal önemli fed toplantıları falan,ana akım medya nereye milleti yönlendirirse tam tersi oluyor.Sanırım global olarak vıopçuları,varant oyuncularını falan mı avliyorlar nedir .Başka türlü aklım almıyor,nerden baksan olmuyor,ne altın ,ne dolar ne borsalar hiçbiri mantıklı davranmıyor,küçük oyuncuların kurban edilmesi dışında ortada bir mantık yok.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ben gram altında düşüşlerde moralim bozulunca on yıllık gram altın grafiğine bakıyorum,hemen moralim yerine geliyor.Gram altında bizim memlekette sıkıntı olmaz sn dimitris.
    Sırası gelen aktris sahneye çıkıyor abi . Birkaç yıl önce altın çıkarma maliyeti ons fiyatına yaklaştı madenler kapanabilir deniyordu, şimdi sonuç ortada .

Piyasa neyi alma diyorsa onu alıp beklemek en iyisi bence .

Sayfa 730/1002 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •