Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz IX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Nov 2018
    Ýkamet
    Gönüllerde yaþýyorum.
    Gönderi
    7,304
     Alýntý Originally Posted by trust06 Yazýyý Oku
    Yanlýz yabancý giriþi var bunu göz ardý etmeyin. Daha Faiz artýþý olmadan . Bunu gözden kaçýrýyor bazýlarý.
    Burada , yabancýya enflasyon oranýnda faiz artýþ yeter mi , diye de sormamýz lazým . Daha fazla faiz istiyor mu , bekliyor mu , yabancý dediðimiz para hangi kaynaklardan geliyor? Bunlarýn da cevabýný düþünmek lazým bence .

Alýntý Originally Posted by dimitris Yazýyý Oku
    Burada , yabancýya enflasyon oranýnda faiz artýþ yeter mi , diye de sormamýz lazým . Daha fazla faiz istiyor mu , bekliyor mu , yabancý dediðimiz para hangi kaynaklardan geliyor? Bunlarýn da cevabýný düþünmek lazým bence .
    Yabancý için fazla bile þuanki faizler aslýnda
    Avrupa ve Amerika daki faiz oranlarýna bakarsanýz
    Yabancýnýn istediði þey öncelikle güven, dolambaçlý (GLP) faiz artýþýný istemiyor önünü görmek istiyor benim anladýðým. Býyýklý-býyýksýz para y.dýþýndan geldiði sürece yabancý kaynaktýr bana göre.

iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alýntý Originally Posted by trust06 Yazýyý Oku
    Yabancý için fazla bile þuanki faizler aslýnda
    Avrupa ve Amerika daki faiz oranlarýna bakarsanýz
    Yabancýnýn istediði þey öncelikle güven, dolambaçlý (GLP) faiz artýþýný istemiyor önünü görmek istiyor benim anladýðým. Býyýklý-býyýksýz para y.dýþýndan geldiði sürece yabancý kaynaktýr bana göre.

iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Merkezin döviz rezervleri yeterli olsaydý yazdýðýnýza katýlýrýrdým ama -55 mly reezervle?

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,435
     Alýntý Originally Posted by naar Yazýyý Oku
    Merkezin döviz rezervleri yeterli olsaydý yazdýðýnýza katýlýrýrdým ama -55 mly reezervle?
    Para giriþi yok dýþarýdan,çoðu yapay,bitik ekonominin borsasý rekor kýrýyor,iiginç durum,baygýnlýk geçirene suni teneffüs

5.  Alýntý Originally Posted by refaba Yazýyý Oku
    Para giriþi yok dýþarýdan,çoðu yapay,bitik ekonominin borsasý rekor kýrýyor,iiginç durum,baygýnlýk geçirene suni teneffüs
    Bende dýþardan ciddi bir para giriþi olduðunu sanmýyorum. Eðer öyle olsaydý yabancý 8.50 den yavaþ yavaþ girip kurun sert düþmesini istemezdi. Bu son 3 günde yaþadýklarýmýz içerden bir ops gibi. yani dýþ minnaklardan ziyade iç minnaklarýn iþi gibime geliyor. Ülkede son 3 günde olanlarý anlamaya çalýþýrken devrelerim yandý. Filim gibi olaylar yaþýyoruz.

6.  Alýntý Originally Posted by naar Yazýyý Oku
    Bende dýþardan ciddi bir para giriþi olduðunu sanmýyorum. Eðer öyle olsaydý yabancý 8.50 den yavaþ yavaþ girip kurun sert düþmesini istemezdi. Bu son 3 günde yaþadýklarýmýz içerden bir ops gibi. yani dýþ minnaklardan ziyade iç minnaklarýn iþi gibime geliyor. Ülkede son 3 günde olanlarý anlamaya çalýþýrken devrelerim yandý. Filim gibi olaylar yaþýyoruz.
    dün akþam bloomht deki yorumculara denk geldim, dolar 6,9 hedefiyle birlikte borsada coþku pazarlýyorlardý.

daha fazla yoruma gerek yok sanýrým
    ytd..

7.  Alýntý Originally Posted by naar Yazýyý Oku
    dýþarýdan giriþ var, zaten cds ler de ciddi düþüyor iki gündür. ancak gelen yabancýlar sanýrým vur-kaçcý akbabalar..

haftaya mb verisinde yabancý giriþini net görürüz.
    ytd..

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,435
     Alýntý Originally Posted by effendy75 Yazýyý Oku
    dýþarýdan giriþ var, zaten cds ler de ciddi düþüyor iki gündür. ancak gelen yabancýlar sanýrým vur-kaçcý akbabalar..

haftaya mb verisinde yabancý giriþini net görürüz.
    Bende öyle düþünenlerdenim.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •