Sayfa 84/699 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 665 - 672 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by devletmemuru Yazıyı Oku
    Kagit güç topluyor görüntüsü var. Günlükte macd trigger ı kesti. 2, 3 temmuz dakine benzer hareket olabilir. 18.2 uzerinde kaldigi surece sorun yok. Gun sonu ustu kapanis yarin yesil bir gün yapabilir. Tekrar alim yaptım. 18.2 nin altına düşerse ve çıkamazsa 17.9 önemli destek.
    sn.devletmemuru hissenin günlük hareketleriyle ilgili yaptığınız yorumlar için teşekkürler.Az da olsa faydalalanıyorum.Günlük takas var mı.

2. Bir yukarı hareket başlayabilir

3. Alıcılar çok temkinli hareket ediyor. Haksiz da sayılmazlar.

Haftalikta yükselen üçgen içinde yoluna devam ediyor grafik gerçekleşirse 5 6 muma daha ihtiyaç var sonra kirilim olursa 25 li fiyatlar görülebilir günlükte küçük bir flama var ve arkadaşın dediği gibi macd yukarı kesti

Bu havada günlük al sat yapabileni tebrik etmek lazım beklemeye devam

Bu kadar düşük f/k oranı olan şirket borsada yoktyr herhalde, yaklaşık 5 senedir bu kağıttayım, allah var güzel kâr ettim ama,dolar 8 olunca kâr da dolar bazlı eridi,dandik kağıtlar 10 20 kat giderken bu kağıdın speğinin çok kulağını çınlattım, ama bir gün sen de dayanamayacaksın spek, elimizden malımızı alamayacaksın, bayrağımızı injdjfjfjf pardon bu değildi.
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

6. Büyükler geri çekilmeden gitmicek spek büyük hisselerde

7. Büyükler geri çekilince benim bildiğim Algyo onlardan daha da geri çekilir.

8. dört günde 90 milyon Tl değer kaybetti kasasındaki dolarlar. geri çekilmesi normal.

Sayfa 84/699 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •