Sayfa 749/1002 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
     Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    8,50 lere çıktığında çok güzel satış fırsatı verdi, anlayana .
    Zaten bence amaç buydu DTH ların çözülmesini sağlamak.
    Plan tutmayınca sen misin bozdurmayan "al sana dolar" dediler...
    Vatandaş borsadan anlamaz,faizede yanaşmaz ülkede güven unsuru kalmadığından,düştükçe devamlı alır,ne planlar çeviriyorlar bilemiyoruz,ama şu unutulmamalı,yılbaşına kadar yüklü borç ödenmesi var,dışarıdan içeriye döviz girdisi yok,içeridede yok,senaryo içeriye döviz girişi sağlamak yada sattırmak,kokusu yakında çıkar,bakalım götürüsü ne olur bu işin,gaz,maz işi tutmadığına göre ne dolaplar çevirdikleri önümüzdeki günlerde belli olur,mutlaka bunun bir bedeli var,bakalım o bedel ne?

Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    8,50 lere çıktığında çok güzel satış fırsatı verdi, anlayana .
    Zaten bence amaç buydu DTH ların çözülmesini sağlamak.
    Plan tutmayınca sen misin bozdurmayan "al sana dolar" dediler...
    Al sana dolar değil de; kurlar böyle düşünce dolar alsana diyenler dolara dalmasın.

3.  Alıntı Originally Posted by ScourgeofGod01 Yazıyı Oku
    Yeşilin ani bir şekilde bu kadar düşme sebebi sizce nedir merkezimizde madem rezerv yok ne oluyor da bu düşüyor açıklayabilen kimse de yok bir taraf tutturmuş keriz silkelemesi bir taraf siz izleyin daha 3 yıl bu seviye görülmez diye .Bir tane bilimsel veriler ile açıklama yapabilen yok mu duygusal işlemiyor bu piyasa sonuçta

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bütün olay hazine tahvillerinde, yabancı yatırımcı bunları hisse senedi gibi görür
    yabancıya faiz artışı garantisi verildi yani tahvil fiyatları düşecek deniyor hükümetçe
    yabancı içinde özellikle future gibi türev piyasalarda büyük kazanç kapısı bu..

6 Kasım itibarıyla Merkez Bankası
    - Toplam rezervleri 85,24 milyar dolar oldu(Önceki $84,41Mlr)
    - Altın rezervleri 43,33 milyar dolar oldu(Önceki $42,15Mlr)
    - Brüt döviz rezervleri 41,91 milyar dolar oldu(Önceki $42,26Mlr)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
    Borsada bankaların haricindeki hisseler kırmızı,sadece bankalar yeşilde

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    6 Kasım itibarıyla Merkez Bankası
    - Toplam rezervleri 85,24 milyar dolar oldu(Önceki $84,41Mlr)
    - Altın rezervleri 43,33 milyar dolar oldu(Önceki $42,15Mlr)
    - Brüt döviz rezervleri 41,91 milyar dolar oldu(Önceki $42,26Mlr)
    Peki bu nasıl olmuş,var bir katakulli

8. BDDK nın son aylık raporu Eylül sonuna ait. Tablo incelendiğinde, ülkede döviz kimin elinde, TL mevduat kimin elinde açık ve net görülüyor. Yani al sana dolar demekle döviz sattırabileceğini sanıyorsa ülkeyi yönetenler pek doğru bir bakış açısı değil. Hani uyarayım dedim. Bu işin yolu güven, stabil piyasa, büyük yatırımcıya risksiz enflasyon üzeri kazanç. Maalesef başka bir yolu yok. 1 yıl geciktirildi dövizdeki yükseliş en fazla. Sonuç 120 milyar dolara mal oldu, sonunda yine olması gereken oldu. Yapısal, yapısal diyorlarya işte o reformlar lazım. Geçici durumlar, tekniksel hareketler kısa vadeli oluyor maalesef.

Bende isterim döviz düşsün. İthal mallar ucuzlasın. Daha iyi arabaya bineyim, enflasyon düşsün. Dört gözle beklediğim yeşil pasaportu alma hakkı kazandık almıyorum. Ne yapayım yurt dışına çıkamıyorum ki bu kurlarla. Evde pasaporta bakıp kendimi tatmin mi edeceğim?

Sayfa 749/1002 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •