Sayfa 756/1002 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,041 - 6,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

2021 sonbaharda gelişmiş ülkelerde aşılama işi başlar,2022 sonuna kadar da tüm dünya aşılanmış olur.Nerden mi biliyorum,elbet hastalığı dünyaya yayan grubun sözcüsü bil gates den biliyorum.Adamlar her şeyi aslında açık açık söylüyorlar,bu iyi mi kötü mü bilmem.Ha bu arada çok ölüm olacak da diyorlar o başka.

Aşı gelirse hepiniz yaptırırsınız ondan da eminim ))))))))

Aşıya ulaşmak da öyle kolay olmayacak,herkes hemen aşılanamayacak,orda da baya işler döner.

Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Sayın Tospa bu işlerin en başında Merke,l aşı işinin yanlış hatırlamıyorsam 3 yıldan önce sonuçlanamayacağını söylemişti. Ben bu kadının sözlerine genelde güveniyorum o nedenle endişenizde kesinlikle haklısınız bizde bugün hanımla aynı şeyi konuştuk.
    Bu arada ne şanslı bir babasınız ikizlerinize Allah sağlık uzun ömürler versin. Çok sevimli çağlarındalar keyfini çıkarın.
    Kadın hasta dediler ne oldu o iş anlamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Iran gibi yaparlar, yayılır kalırız.

ABD'li tosbagalar yüklü bir miktar havaleyi, Iran caddesi yazıyor diye bloke etmişlerdi, vakti zamanında.
    Berat Albayrak boşuna dolarla mı kazanıyorsunuz demedi. Dolar transferleri hep fed’in üzerinden geçiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Aşı ayağına bize ne zerk edeceklerini ben bilemem.
    Aşı falan da yaptırmam.
    Deneme tahtası olamam.

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Sağlıkçı vs işin uzmanı biri değilim ama nedense bu aşı konusunda iyimser olamıyorum bir türlü. Ağustos ayından bu yana bir aşı furyasıdır gidiyor. Şimdide bu yıl sonu hedef gösteriliyor seri üretim için.

Yani bilmiyorum tvlerde orada burada işin uzmanları FAZ3 denilen son deneme evresi için normalde sürenin 30 ay olduğundan bahsediyorlar. Şimdi ise birkaç aya indirilmiş vaziyette. Bu aşıların orta uzun vadede yan etkileri olup olmayacağı, varsa neler olabileceği görülmeden acil koduyla seri üretime alınacak bir çok FAZ3 seviyesinde aşı var.

Hani üretimi, dağıtımı, maliyeti vs geçtim de böyle sonuçları belli olmayan bir aşıyı kendime ve aileme vurdurur muyum, sanmıyorum. Yani 3 yaşından az büyük ikizlerim var, ne olduğu gerçekten tam olarak bilinmeyen bir aşıyı onlara vurdurmak istemem. Ki üretici şirketler aşıların müşterisi olacak devletlerden olası yan etkiler için sorumluluk kabul etmeyen resmi beyanlar isterken.
    Allah bagislasin.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Aşı ayağına bize ne zerk edeceklerini ben bilemem.
    Aşı falan da yaptırmam.
    Deneme tahtası olamam.
    Sn egedük bu konuyu sn ressama sormak lazım.Acaba hastalanmadan önce aşı olsaydı yaptırırmıydı.Biz ne desek boş,damdan düşen o,foruma girdiği zaman umarım bizi aydınlatır.Ben yaptırırım elbette,risk grubundayım,hastalığı atlatıp atlatamıyacağımı bilmiyorum,bilmek de istemiyorum.

Sayfa 756/1002 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •