Sayfa 470/1002 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: Viop - XXVII

1. Sadece şu 4 gün UNLU/QNB/HSBC/GLOBAL/BOFA üzerinden 500 mn USD civarı alım gerçekleşti...

Benim takip ettiğim birçok tahtada (GARAN/THY/EREGL) alınan tüm mallar yabancı takasına akıyor...

Bıyıklı mı bıyıksız mı orasını bilemem, ama alış şekilleri bana pek de alışılagelmiş gelmedi...

Yarın ne kadar alım olur ya da alım olur mu bilemem, haftaya ortaya çıkar net durum, o zaman da atı alan üsküdarı geçmiş oluyor...

2.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Oradan long olmuştum....
    Endekside 49250 den shortlamıştım...
    Sonra çok kötü bir şey oldu...
    Bir domuzu durdurmak isterken yaralandı..
    Domuz iki ayaklı...
    20 ocakta kapattım ve bir daha poz almadım..
    Belki uygun yerlerden,,,
    Yüzbin kere töğbe eder
    Yine şarap içerik...
    Vay dayu. Sen avcı ile ayunun hikayesini biliyor musun?

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Vay dayu. Sen avcı ile ayunun hikayesini biliyor musun?
    Vayyy yeğen,
    Senden dinlemek eminimki çok heyecanlı ve zevkli olur...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

4. Adamın aklını böyle alıyorlar işte gönül rahatlığıyla 1340 dan short basıyordum en tepe oluyordu, 1300 den longa geçince ecel terleri döküyordum ne zaman? Daha 15 gün önce!

1465 maliyetli shortum var totalde, gece uyurken rahatsız oluyorsun, daha 15 gün sonra!

Bu iş insanda ne sinir bırakır ne psikoloji, bu işi insan yapamaz yaparsa insan kalamaz diyorum yapana saygim her gün artıyor

Biz fena gitmiyoruz ama yeter artık 2 3 ay sonra işlem yapmasam iyi olacak kendim için.
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bunu öğrendiğimizde zaten olan olmuş olacak maalesef. Kimse bilmiyor fikir pek çok ama işin aslı nedir bilen yok.

Aksam aksam tadım kaçtı gece demiyor aluyor benim şortlar iyi yerden ama sabah 1480 açıp sürer mi manyak diye korkmuyor da değilim. Neyse parasıyla değil mi shortta gireceğim geceye ama içim hiç rahat değil...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Bir hafta öncesine kadar fellik fellik kaçan yabancı, şimdi neden deli gibi alıyor,bunu nedeniyle yazarsanız, yazınız havada kalmaz.
    Hukumet piyasa ile kavga etmeme karari aldi tek sebebi bu

6.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Sadece şu 4 gün UNLU/QNB/HSBC/GLOBAL/BOFA üzerinden 500 mn USD civarı alım gerçekleşti...

Benim takip ettiğim birçok tahtada (GARAN/THY/EREGL) alınan tüm mallar yabancı takasına akıyor...

Bıyıklı mı bıyıksız mı orasını bilemem, ama alış şekilleri bana pek de alışılagelmiş gelmedi...

Yarın ne kadar alım olur ya da alım olur mu bilemem, haftaya ortaya çıkar net durum, o zaman da atı alan üsküdarı geçmiş oluyor...
    ++++
    3 5 gunlugune gelmediler
    Ins covid vs kapanma olmaz

7. Ha bir de THY var...

THY' de şort sezonu malesef sona erdi...

11.35 altı pek olası değil artık ( ki olursa longlar için stop noktasıdır)...

Hele 13.30 - 13.50 aralığından önce zinhar şort açmayın...

Keza bu aralık sağlıklı bir şekilde geçilirse yeni zirve gündeme gelir...

8.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    ++++
    3 5 gunlugune gelmediler
    Ins covid vs kapanma olmaz

Başkan sen bu piyasayı iyi okuyorsun gerçekten...

Daha millet şort açıp batmakla meşkulken sen alımların yabancılardan geldiğinden bahsediyordun...

Tebrik ediyorum...

Sayfa 470/1002 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •