-
Mücahit Ören ve zalim spek,yýllardýr hamallýðýný yaptýðým ihlas holding hisselerimi bir þekilde zorla gasp ettiniz üstüne üstlük 1.32 +19+18+17 tl den alýp maliyet iyileþtirmeye gittim öyle bir tuzak kurdunuzki yüklü zararla 1.09 tl den kaçmak zorunda kaldým devre kesiciyi gördüðümde yoksa yine 1.01 lerimi göreceðiz diye yani ben hayrýný göremediðim alavere dalavereler çevirip aldýðýnýz hisselerin sizde hayrýný görmeyin amerikan vatandaþi mücahit Ören..Ama þunu unutma Türkiye'ye ve vatandaþlarýný hayrý olmayan mücahit Allah'ýn tuzaklarý çok farklýdýr herþeyini hatta saðlýðýný kaybedersinde ne olduðunu analayamazsýn bile iþte o zalimler için hazýrlanan tuzaklara vurasýnýz inþallah çoluk çocuðumun rýzkýný çaldýn be vicdansýz herif bu günde bana nazire yapar gibi 1.17 tl'yi gösterdin..Dayanabilen ,güçlü olabilen,cenk meydanýný terk etmeyen arkadaþlarýma bundan sonrasýnda hayýrlar,bereketler nasip eylesin Rabbim kazançlarýnýz bol olsun dilerim siz kazanýn bari..TTolga ve albul72 kardeþlerim herþey için saðolun varolun bana manevi destek oldunuz sizde ömürlü olun..Baþkent'im çok haklýsýn, ayrýca hakkýný helal et hep o zalimlerin yüzünden birbirimize kýrýcý olduk ama özür dilemek erdemliliktir özrümü kabul et..
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri