Sayfa 982/1002 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,849 - 7,856 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Ünlü'nun degiskenlerine dair;
    SUA - "Fon, orta risk profilindeki yatırımcılara, çeşitli varlık sınıflarına belirli risk kriterlerine göre yatırım yapma imkanı sunar.*Bu sayede, mutlak getiri hedefini gerçekleştirmeyi ve mevduatın üzerinde bir getiri sağlamayı hedeflemektedir."
    Yonetim ucreti : %1.79

SUC -"SUC fonu aktif trade edilen ve yüksek getiri hedefi ile yönetilen bir fondur. Amacı hem mevduatın üzeri getiri sağlamak hem de değişken fonlar kategorisinde üst sıralarda yer almaktır."
    Yonetim ucreti : %1.40

Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çok teşekkürler, çok ilginç detaylar. Böyle bakıldığında suc hem perspektif açısından hem de yönetim ücreti ile daha tercih edilebilri sanki.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Merhaba hocam,
    EID'i geçmişte 3 yıl kadar taşımıştım. Endekse relatifi sürekli yapan, yenebilen iyi bir fondu. mac tkf ile birlikte sürekli ilk üçteydi. Ancak sonradan bozmuştu ( aylık %2 endekse relatif hedeflerimi tutturamamaya başlamıştı ) ben de değiştirmiştim. Şu sıralar portföyünde çok banka/bist30 vardı, onun etkisiyle iyi kanımca. Yine her zaman iyi hale gelirse olabilir tabi. Ama ben o tür bir ışık görmüyorum artık pek eski eid olacağına dair.
    4.fona henüz karar vermedim ben. Ancak gelecek hafta içi karar verip biriktirmeye başlayacağım. Zaten 2 alternatifim var. Birine karar vereceğim.
    Hocam severek takip ettiğim birkaç kişiden birisiniz.Fikirleriniz benim için önemli, çok özel değilse 2 alternatifinizi öğrenebilir miyiz?

3.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Ünlü'nun degiskenlerine dair;
    SUA - "Fon, orta risk profilindeki yatırımcılara, çeşitli varlık sınıflarına belirli risk kriterlerine göre yatırım yapma imkanı sunar.*Bu sayede, mutlak getiri hedefini gerçekleştirmeyi ve mevduatın üzerinde bir getiri sağlamayı hedeflemektedir."
    Yonetim ucreti : %1.79

SUC -"SUC fonu aktif trade edilen ve yüksek getiri hedefi ile yönetilen bir fondur. Amacı hem mevduatın üzeri getiri sağlamak hem de değişken fonlar kategorisinde üst sıralarda yer almaktır."
    Yonetim ucreti : %1.40

Saygilar.

SUA ve SUC’ u T+2 den dolayı tercih etmiyorum. Benzer fonlar olan EİB ve EİC T+1.

4.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    SUA ve SUC’ u T+2 den dolayı tercih etmiyorum. Benzer fonlar olan EİB ve EİC T+1.
    SUC T+1, SUA T+2 satış valörlü sanırım.

5. Fonlarda çok hareket etmeyen birisi için valör sadece bir sayidan ibaret bence.

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Çok teşekkürler, çok ilginç detaylar. Böyle bakıldığında suc hem perspektif açısından hem de yönetim ücreti ile daha tercih edilebilri sanki.
    Rica ederim sn hell.
    Bende SUA'ya dönmeyi duşünurken SUC dikkatimi cekti biraz daha analiz ediyim.
    Saygilar.

7. YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

IPB hisse tarafında 0,74 artıda.Bakalım bugün de büyük başarılara imza atıp türev işlemlerden zarar yazacaklar mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Mac %+1.84
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Sayfa 982/1002 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •