Sayfa 516/1002 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: Viop - XXVII

1. Hafta sonu doğru strateji yapın .
    kolay gelsin.

2. aralık ihraç tarihinden
    is duman
    nette bir merkez var

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Şort maliyeti kaç senin ???
    Bize bedavadan hallice.. Ralli longlarımızın ve tarihi Dolar satı$larımızın üstüne para verdiler de açtık zırwasal, ha$ince )
    Dikkatli oku madem ar$iv sayılır ya hisse.net bayım..

4. Muhalefet şimdiden olası faiz arttırımı için eleştiri yapmaya başladı.
    Anlaşılan arttırım olduğu zaman doz daha da artacak.
    Ben 500 puan gibi beklenen bir arttırım yapılacağını sanmıyorum. Yapılırsa 200-300 gibi ara bir arttırım yapılıp, ileride tekrar değerlendirilecek denilip açık kapı bırakılabilir.
    Ama dolar neredeyse 1 lira düştü. 200-300 puan yeterli gelir mi? Gelmezse V tipi bir hareket olur mu göreceğiz.

5. .................

6.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Bize bedavadan hallice.. Ralli longlarımızın ve tarihi Dolar satı$larımızın üstüne para verdiler de açtık zırwasal, ha$ince )
    Dikkatli oku madem ar$iv sayılır ya hisse.net bayım..
    Şort maliyetin kaç deyince nerden şort açtığını kastetmiştim...

Sen de jiggy gibi şöyle kazandık böyle kazandık muhabbetine girmişsin...

Neyse sonun inş. jiggy gibi olmaz...

Keza jiggy uzunca bir tatile çıktı sanki...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bu açıklamadaki en azından ifadesi 2 türlü de yorumlanabilir...ya tam enflasyon kadar yani %12 gibi ya da bunun üstünde %13-14 gibi...

11.11.2020 14:23:51 Erdoğan: Faizlerin en azından enflasyon seviyesinde tutulma mecburiyeti bu konuda verdiğimiz mücadeleyi zora sokuyor

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Muhalefet şimdiden olası faiz arttırımı için eleştiri yapmaya başladı.
    Anlaşılan arttırım olduğu zaman doz daha da artacak.
    Ben 500 puan gibi beklenen bir arttırım yapılacağını sanmıyorum. Yapılırsa 200-300 gibi ara bir arttırım yapılıp, ileride tekrar değerlendirilecek denilip açık kapı bırakılabilir.
    Ama dolar neredeyse 1 lira düştü. 200-300 puan yeterli gelir mi? Gelmezse V tipi bir hareket olur mu göreceğiz.

8.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    arkadaşlar hayırlı cumalar olsun bir sorum olacak

1.hisse senedi karma fon A
    2.degişken fortföy fon
    3.kısa vadeli borclanma fon faiz B

arkadaşlar pek bilmedigim için yanlış yazmış olabilir bu fonlardan eniyisi ve zarar yazmıyacagımız hangisi olabilir veya başka düşünceniz varsa bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkür
     Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Bu sorunun net bir cevabı olamaz. Bu soru paramı faize mi koyayım borsaya mı koyayım gibi bir soru. Yatırım kararınız size aittir.

1 Numara hisse ağırlıklı, 2 numara hisse artı faiz karışık 3 numara ise faiz ağırlıklı bir fon olmalı. Bu fonların nerelere yatırım yaptığını ve hangi dönemde ne getiri elde ettiğine aşağıdaki internet sitesinden detaylıca bakabilirsiniz. Yatırım yaptıkları yerleri ve getiri oranlarına göre kararınızı verirsiniz. Ana sayfadan detaylı fon analizine tıklarsanız herşey mevcut. Resmi bir sitedir.

https://www.tefas.gov.tr/
    sagolsun mertus abi cevap verdi 3 ,üncü maddedeki borlanma faize para yatırıldıgında aylıkmı yatırılıyor veya diyelim 10 gün sonra parayı cekmek istedeginizde cekebiliyormusunuz ve riski varmıdır şimdiden teşekkürler

Sayfa 516/1002 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •