Sayfa 775/1043 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,193 - 6,200 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by mustafa. x45 Yazıyı Oku
    Çelik hocam gunaydin. Sanko ike ilgili guncel yorumunuz varmi. Teşekkürler

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bizim sabır testi hissemiz 2.70 den beri takip ettiğim bir hisse bir türlü yukarı atamadı baskılanıyor tam baskıyı kırmak için bir şeyler yapmaya calışıyorum ya türkiyede ya yurd dışı kaynaklı bir şeyler oluyor 1.5 ay kaldı senenin bitmesine bakalım 20 li rakamları nasıl bir haberle göreceğiz bekliyoruz sabırla zarardamıyız değiliz lakin analizimiz önemli YTD

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bizim sabır testi hissemiz 2.70 den beri takip ettiğim bir hisse bir türlü yukarı atamadı baskılanıyor tam baskıyı kırmak için bir şeyler yapmaya calışıyorum ya türkiyede ya yurd dışı kaynaklı bir şeyler oluyor 1.5 ay kaldı senenin bitmesine bakalım 20 li rakamları nasıl bir haberle göreceğiz bekliyoruz sabırla zarardamıyız değiliz lakin analizimiz önemli YTD
    Tekrar tsk ederm. Yorumlariniz cok dgerli.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ALYAG.
    ARTI
    ATSYH
    BRKO BMELK
    CASA COSMO DARDL
    DENGE DIRIT EPLAS EKIZ EMNIS ETILR
    FRIGO KERVN MZHLD MEMSA MMCAS ROYAL
    SELGD SNKRN SERVE TACTR UFUK hisseleri gözaltı yakın izleme pazarı hisseleridir.
    Günaydın çelik hocam günaydın arkadaşlar teşekkürler

4.  Alıntı Originally Posted by musa_24 Yazıyı Oku
    selamlar sayın celik comak. Cok sık soruyorum farkındayım ama biraz acemelik yaptım yüklü girip zararımda yüksek olunca sizin yorumlarını merak ediyorum. Grafikler ne diyor nasıl görüyorusunuz dgta'nin durumunu
    sıkıntı yapmayın trend alt desteğinden tepki verdi sadece sabredin daha bu hisseler cok gidecek sadece zamandan sıkıntı yaşarsınız daha 30 lu 40 lı rakamları göreceğiz ytd

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    şimdilik günlük ve haftalık satta sıkışma var 5.70 üzeri güzel olur ..buradada tuzak misali bir durum var sert aşağı gelebilir sabırlı ve dikkatli olmak lazım malları kaptırmamak adına
    Teşekkürler Hocam..

6.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Arkadaşlar burda bazı arkadaşlar
    Çok riskli olan hisseleri yazıyorlar
    Dikkat edin tüm birikimleriniz gidebilir
    Özellikle yakın izleme pazarı hisseleri
    Birçoğu riskli ve çok primli
    Tahtaları kapanan hisseler oluyor
    Bu kapananlara örnek
    Bimex
    Gen yt.
    Raxs
    Favori dinlenme
    Dmsh.
    Goldas
    Bunlardan bazıları
    Bakıyorum 10 kati 5 katı gitmis yakın izleme pazarı hissesine ilgi gösteren var
    Lütfen dikkat hisse kottan atılabilir yada
    Satış fırsatı bile bulamayabilirsiniz
    Sagliklar
    Çok riskli olan hisseleri yazıyorlar cümlenizi yeni farkettim ama öyle yazanı görmedim bu forumda. Eğer kötü niyetli olarak çelik comak hocayı lekelemek amacı guduyorsaniz çabanız nafile .Bu cümleden de iyi niyet bulamadım. İyi niyetle yapılan yorumlara diyeceğimiz bir şey yok.

7. Selamlar hocam. OSTİM için bahsettiğiniz 5 üzeri hareket başladı galiba. AFYON, YAYLA, OZKGY ve enson ARDYZ kattık yola devam.
    KISA VADELİ BİR ARDYZ YORUMU MÜMKÜN MÜ?
    selam ve duayla...

8. Artık dünyanın yeni düzeninde bilgi, teknolojiye dayalı üretim ve on-line ticaret öncelikli olacak. Yeni şartlara uyum sağlamak için iktidarında bir hazırlık içinde olduğu yapılan konuşmalarda gözüküyor.
    Son düzenleme : esma; 14-11-2020 saat: 13:18.

Sayfa 775/1043 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •