Dgate baktım günlükte hafif bozulma var haftalık grafiği önüme aldım izliyorum sabırlı olalım
Selamlar sayın Celik Comak. Cok sık soruyorum farkındayım ama biraz acemelik yaptım yüklü girip zararımda yüksek olunca sizin yorumlarını merak ediyorum. Grafikler ne diyor nasıl görüyorusunuz dgta'nin durumunu
selamlar sayın celik comak. Cok sık soruyorum farkındayım ama biraz acemelik yaptım yüklü girip zararımda yüksek olunca sizin yorumlarını merak ediyorum. Grafikler ne diyor nasıl görüyorusunuz dgta'nin durumunu
sıkıntı yapmayın trend alt desteğinden tepki verdi sadece sabredin daha bu hisseler cok gidecek sadece zamandan sıkıntı yaşarsınız daha 30 lu 40 lı rakamları göreceğiz ytd
sıkıntı yapmayın trend alt desteğinden tepki verdi sadece sabredin daha bu hisseler cok gidecek sadece zamandan sıkıntı yaşarsınız daha 30 lu 40 lı rakamları göreceğiz ytd
İçime su serptiniz hocam çok teşekkkür ederim acemliğin verdiği sabırsızlığı yaşadığımın farkındayım. Sizinde anlayışlı sabrınız ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Allah gönlünüze göre versin
Yer İmleri