Yarýn açýlýþta satýcýlý olabilir.. ancak kapanýþta toparlanmasýný bekliyorum endeksin...
Hayýrlý geceler cümleten...
Yarýn açýlýþta satýcýlý olabilir.. ancak kapanýþta toparlanmasýný bekliyorum endeksin...
Hayýrlý geceler cümleten...
piyasada bir þeylerin hazýrlýðý yapýlýyor araþtýrýyorum çoðu zaman yogun olduðumdan takipte zorlanýyorum bizim hisseler zaten ucuz hareket öncesi sert düþen hisseler olur bunlarý not etmekten fayda vardýr..ozgyo ..usak..afyon bunlar hazýrlýk yapýyorlar gözlemliyorum bu hisseleri takip edin YTD öðrenmek amaçlý takip edin
Herkese hayirli cumalar.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese hayýrlý akþamlar dilerim.Biraz forex biraz viop biraz da borsa geçmiþim var ortaya karýþýkÇelik çomak hocam , mebes hocam , hakan hocam , esma hocam , Ekim ayý sýký sýký takip ettim sabýrlý davrandým önce Sermaye olarak koyduðum paranýn yarýsýný on beþ günde kazandým.Daha sonra peþ peþe kaybettim sabredemedim iki bin lira üç bin lira zararlar ile pozisyonlar kapattým.Öyle ki MNDRS zararýna kapattým beklesem zararým kalmayacaktý OSTIM zararýna kapattým beklesem zararým olmayacaktý.En son yine dayanamadým bugün GOODY zararýna kapattým.Biliyorum ki beklesem yine zararsýz kapatacaktým.Þuan baþlangýç sermayemdeyim kazandýðýmý kaybettim.En son MARKA için emir verdim.Pazartesi tavandan açacaðýný düþünüyorum tavandan alým emri verdim.MARKA için düþünceleriniz neler kimileri 24.00 TL hedef çiziyor.Sizlerin düþüncelerini merak ediyorum.Bir de OSTIM bedelli için bugün baþvuruyu yapmýþ.Halbu ki þirketi aradým yetkili ile görüþtüm ay sonunu bulur demiþti.Nasip böyleymiþ.OSTIM bedelli onayý gelene kadar daha da yukarý gidecek gibi.MARKA ve OSTIM için düþüncelerinizi paylaþýrsanýz sevinirim.
Yer Ýmleri