Bugün zirveden zirveye koşan finanasllarında bir problem olmayan hisselerde fiyatlanmamıştı, bu piyasanın doğasında olan bi şey, oluyor böyle şeyler
düşerkende yükselirken de fiyatlar abartılıyor.
Bugün zirveden zirveye koşan finanasllarında bir problem olmayan hisselerde fiyatlanmamıştı, bu piyasanın doğasında olan bi şey, oluyor böyle şeyler
düşerkende yükselirken de fiyatlar abartılıyor.
mukayese elbet edilmez, gedza o dediğime çok iyi bir örnek, 4 liralardan bu güne ne değişti? çok az şeyin değiştiğini ikimizde biliyoruz farkındayız.
Gedza 4 lirada iken birçok hisse de onun gibi fiyatlanmamıştı. Onlarda Fiyatlama başlayınca Gedza da sıranın kendisine geldiğine inandı ve fiyatladı. Olay bu kadar basit. Benim foruma itiraz ettiğim şey; Piyasanın yukarı gitmesi ile buralara (20 lira civarına) geldiniz, Gedzanın özelinde bir gelişme yok, abartmayın babında bir uyarıydı...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Bntas bakan, inceleyen var mı?
Son bilançosuyla beraber dikkatimi çekti...
Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz.
Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Yatırımcının mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.
özbal'ı kapatalım demiştim
hayır kapatmayalım.
https://www.erciyas.com/tr/
Erciyas Çelik Boru, BNE Konsorsiyumu olarak,
Türk Akımı 1. Faz Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin
boru tedariği işini almaya hak kazandı(sitesine girdiğimizde görülen yazı ekranda boşa zaman geçiriyorum, tam sopalığım)
Bu başlık ilk açıklandığında yörük diye bir arkadaş bulunan gazla ilgili olarak
bu işten kim nemalanacaktır diye sormuş ve acaba özbal olabilir mi diye sormuştu.
bende firmayı tanımıyorum demiştim.
evet
özbal bu işten nemalanabilir.
Son düzenleme : koçari; 15-11-2020 saat: 21:25.
Cimsa konusunda bilgisi olan var mi?
Yer İmleri